Supruga preminulog muzičara još uvijek u šoku

Ružica Kerić otkrila: Mirsada je usmrtila klavijatura, ono što je volio najviše na svijetu

Hronika03.03.19, 10:32h

Ružica Kerić otkrila: Mirsada je usmrtila klavijatura,  ono što je volio najviše na svijetu
Policija ih je zvala i rekla da je sve u redu sa Mirsom, da je samo malo povrijeđen i da je u bolnici

 

 

Ružica Kerić, supruga preminulog vrsnog muzičara Mirsada Kerića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći zajedno sa Šabanom Šaulićem smogla je snaga da poslije sahrane razgovara za Express. NPrvo pitanje odnosilo se na to kako je saznala za Mirsadovu saobraćajnu nesreću.

 

 -Prvo sam vidjela da me Saša menadžer zvao, pa me onda zvao Bobi koji je bio sa njima u kolima, pa me onda zvao i sin koji je bio u Koblencu i rekao mi da ne pravim stres, pošto je policija njih zvala i rekla da je sve u redu sa Mirsom, da je samo malo povrijeđen i da je u bolnici. Poslije toga sam još par puta pričala sa Sašom. Bila sam jednostavno zbunjena, jer Mirsad je nakon koncerta trebao da ide za Koblenc gdje mu živi mama. On dakle uopšte nije trebao Šabana da vozi za Dizeldorf na aerodrom, pošto je klavijatura bila pozadi u automobilu i tu nije mogao niko više da sjedne. Ali, Šaban je insistirao na tome da Mirsad njih vozi, dakle na Šabanovu inicijativu su krenuli ka aerodromu iako su bili ljudi zaduženi za Šabana i Bobija da ih voze na aerodrom, a ti isti su ih i uzeli sa aerodroma. Mirsad je zbog toga morao da klavijaturu pomjeri, uspravi tako da bude iza njegovog sjedala, da bi Bobi mogao pozadi da sjedne. Bobi je inače bio zadužen za Šabana da pazi na njega, da na vrijeme uzima tablete i sve ostalo što ide uz to. Mirso uopšte nije trebao tu ni da spava, dok su Šaban i Bobi trebali tu da spavaju poslije koncerta. Ponavljam još jednom Mirso je trebao poslije nastupa da ide za Koblenc, da posjeti mamu, baku koja je jako stara i da sa sinom Denisom prošeta gradom i pokaže mu mjesta gdje je igrao fudbal i bilijar. Taj dan je trebao da bude kući oko 19 sati, i eto nikada mi nije došao. Ta vožnja Šabana i Bobija na aerodrom za Mirsu je bilo oko 70 kilometara obilaženja.

 

Šta je tačan razlog Mirsine smrti?

 

-Upravo ta klavijatura koju je morao da pomjeri, premjesti da bi Bobi mogao da sjedne. Ono što je poslije porodice volio najviše na svijetu, ono sa čim je novac za život zarađivao to ga je i ubilo.


Kompletan intervju pročitajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!