VIDEO/ Učesnica reality showa sve šokirala

Sarajka Zerina Hećo obrijala glavu, majka užasnuta: 'Poslije dvije bitke s rijetkim tumorom...'

Showbizz02.03.19, 17:34h

Sarajka Zerina Hećo obrijala glavu, majka užasnuta: 'Poslije dvije bitke s rijetkim tumorom...'
Kada je Zerina nagovijestila da će se ošišati ja sam zvala produkciju u namjeri da je spriječim u tome. Ja ne znam šta više da radim. Potpuno sam nemoćna. Moja jedina želja je da ona izađe iz rijalitija makar trpjeli sve posljedice koje to sa sobom nosi. I da plati kaznu za izlazak iz rijalitija, sve je to malo u odnosu na to šta ona sada tamo proživljava, kaže Zerinina majka

 

Učesnica reality showa 'Zadruga' Zerina Hećo šokirala je sve kada je sinoć obrijala glavu! Naime, ova Sarajka je nakon "Igre istine" otišla u kupatilo i obrijala glavu.

 

Zerinina majka Sanela Mašić ne krije koliko joj teško pada što je njena mezimica obrijala glavu na ćelavo. Kako ističe, samo se zbog unuke Sare drži. Kako se navodi, čak joj je i Zerinin bivši muž zbog svega što se dogodilo skočio u pomoć, pa su plakali zajedno.

 

"Ne gledam rijaliti zbog stresa kroz koji prolazim, ali sam vidjela na kratko moju ćerku. To što sam videla je jezivo. Nemam reči o tome. Samo majke mogu da me razumiju kako mi je dok gledam kćerku u tako očajnom stanju", govorila je kroz suze ona.

 

"Vi ne možete ni da zamislite šta ja proživljavam i koliko sve to mene proganja. Sa druge strane zbog unuke Sare moram da budem smirena i nasmijana", priznala je Sanela.

 

"Kada je Zerina nagovijestila da će se ošišati ja sam zvala produkciju u namjeri da je spriječim u tome. Ja ne znam šta više da radim. Potpuno sam nemoćna. Moja jedina želja je da ona izađe iz rijalitija makar trpjeli sve posljedice koje to sa sobom nosi. I da plati kaznu za izlazak iz rijalitija, sve je to malo u odnosu na to šta ona sada tamo proživljava... Ona nikada nije imala psihičke probleme, a sada nisam sigurna u kakvom je stanju moje dijete", izjavila je majka.

 

Zerinin bivši muž je takođe spreman da pomogne.

 

"Zerinin bivši muž je bio kod mene i zajedno smo plakali zbog ovoga što se tamo dešava. Nije istina da on hoće da joj uzme kćerku, čak je predložio da on ode da provali i da je uzme iz rijalitija jer njegovom djetetu treba zdrava majka. Njih dvoje su u najnormalnijem odnosu kakav mogu da imaju dvoje razvedenih ljudi. Oni nekada provedu cijeli dan zajedno sa Sarom da joj pokažu da su oboje za nju uvijek tu", očajna je Sanela.

 

"Ona tamo ne jede danima, ne zato što neće nego zato što ne može. Nenormalno je smršala. Možete li da zamislite koliko je strašno kada ne prepoznajete svoje rođeno dijete", nastavlja ona: "Zerina je i sama rekla da je nju savladao strah od neizvjesnosti kakve će ljekarske rezultate dobiti jer je radila tumormarkere zato što je napipala čvoriće. Već dva puta je vodila bitku sa rijetkim oblikom tumora stomačne duplje, jednom u četrnaestoj, a drugi put u osamnaestoj godini. Ja vidim svoju kćerku nemoćnu, punu patnje i straha dok plače osamljena, dok pred zadrugarima glumi da je hrabra. Nju mogu da razumiju samo žene koje su prošle isto", tvrdi Sanela.

 

"Najkraću kosu je imala kada se ošišala kao Seka Aleksić i Rihanna. Možete da zamislite u kakvom je sada stanju kada se odlučila da se ošiša na ćelavo, ona koja cijelog života pušta kosu. Crna duga kosa je njen zaštitni znak! Ne mogu da je pogledam ovakvu. Strašno mi je sve ovo. Zerina će se razočarati kada mene bude vidjela. Ja sam zbog sekiracije takođe smršala i nemam apetit", priznala je tužna majka.

 

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!