u stanu je pronašao brat

Novi detalji o stanju Nede Arnerić: 'Uspjeli smo je stabilizirati, po dolasku u bolnicu imala je alkohola u krvi...'

Hronika01.03.19, 16:55h

Novi detalji o stanju Nede Arnerić: 'Uspjeli smo je stabilizirati, po dolasku u bolnicu imala je alkohola u krvi...'
Veliku zvijezdu jugoslovenske kinematografije spasio je brat kada je, zabrinut što mu sestra ne odgovara na pozive, provalio u stan


Zdravstveno stanje glumice glumice Nede Arnerić, koja je u sredu uveče primljena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, stabilizirano je terapijom koju prima od dolaska u ovu ustanovu, potvrđeno je "Novostima" u VMA, javljaju srpski mediji.


Kako nezvanično doznaju srpske Novosti, glumica je na prijemu u bolnicu imala alkohol u krvi, koji je u kombinaciji sa lijekovima protiv depresije doveo do trovanja. Već tijekom noći, koju je provela na VMA nakon što ju je brat u nesvjesnom stanju pronašao u stanu, liječnici su uspjeli stabilizirati vitalne funkcije.

 

Veliku zvijezdu jugoslovenske kinematografije spasio je brat kada je, zabrinut što mu sestra ne odgovara na pozive, provalio u stan i pronašao ju na podu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!