video/ objasnila i odnose sa Gocom i Ildom Šaulić

Tea Tairović o posljednjim trenucima Šabanovog života: Bilo je suđeno da tako ode, a pritom Mirsad nije popio ni kap...

Showbizz01.03.19, 16:22h

Tea Tairović o posljednjim trenucima Šabanovog života: Bilo je suđeno da tako ode, a pritom Mirsad nije popio ni kap...
"On nije pametovao iako je znao toliko toga. Hteo je da snimam spot u Krčedinu, valjda mu je tako bilo najlakše", prisjetila se Tea jedne anegdote sa Šabanom

 

Tea Tairović, koja je posljednja nastupila sa Šabanom Šaulićem, samo nekoliko sati prije stravične saobraćajne nesreće u kojoj je pjevač tragično izgubio život, zajedno sa muzičarem Mirsadom Kerićem, progovorila je o posljednjim trenucima kralja narodne muzike.

 

"Naši muzičari su primetili da je mnogo žurio, a ja to nisam primetila. Primetila sam da je bio raspoložen i da je atmosfera bila odlična. Pre nastupa smo se šalili, vodili smo sasvim običan razgovor i ništa nije slutilo nesreći. Nekako mi se čini da je bilo suđeno, da stradate na takav način posle 50 godina karijere, posle 50 godina putovanja, pri tome vozio je Mirsad, koji nije popio ni kap alkohola, bila je sudbina", rekla je Tea.

 

"On nije pametovao iako je znao toliko toga. Hteo je da snimam spot u Krčedinu, valjda mu je tako bilo najlakše", prisjetila se Tea jedne anegdote sa Šabanom.

 

Video pogledajte ovdje

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!