Vanbračni sin Šabana Šaulića intrigira javnost

Ilda Šaulić o svom polubratu Robertu: On je rođen prije nas i prije nego što se moja majka udala, tako da...

Showbizz26.02.19, 18:08h

Ilda Šaulić o svom polubratu Robertu: On je rođen prije nas i prije nego što se moja majka udala, tako da...
spratio je svog oca i, kako je objasnio novinarima, sve mu greške oprostio, a sa ostalim članovima Šabanove porodice, Robert nije nikad komunicirao, pa ni ovog tužnog dana

 

Otkako se Robert Omaljev, vanbračni sin Šabana Šaulića pojavio na pjevačevoj sahrani, ponovo je dospio u žižu interesovanja.

 

Ispratio je svog oca i, kako je objasnio novinarima, sve mu greške oprostio, a sa ostalim članovima Šabanove porodice, Robert nije nikad komunicirao, pa ni ovog tužnog dana.

 

– Nisam zvao suprugu mog oca niti polusestre i brata. Bol je veliki, ali mi nikada nismo bili u kontaktu. Jednostavno, nismo imali nikakav odnos. Nije sada vrijeme da pričam na tu temu, možda ću nekada progovoriti, ali sada bi to bilo neumjesno – zaključio je Robert.

 

Njegova polusestra, pjevačica Ilda za Hayat 2009. godine ukratko je objasnila odnos svoje porodice prema Robertu. Ovo je ujedno bila njena jedina izjava o ovoj temi:

 

- Mi nikad nismo imali prilike da budemo u nekom kontaktu. On je dečko koji je rođen prije nas i prije nego što se moja majka udala tako da eto nije bilo prilike. On je čovjek koji ima svoju porodicu i ja mu želim svu sreću - kazala je Ilda.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još