Ali nije ispustio kipić iz ruku

Skoro koban pad za slavnog glumca: Osvojio Oscar i pao s pozornice

Showbizz25.02.19, 09:22h

Skoro koban pad za slavnog glumca: Osvojio Oscar i pao s pozornice
Glumac je nakon svečane dodjele pao s pozornice i dok je padao trudio se samo jedno - držati zlatni kipić čvrsto u rukama

 

Rami Malek nije mogao sakriti uzbuđenje nakon što je osvojio Oscara za najboljeg glumca. Bila je to velika noć za njega i skoro je završila kobno, piše Vecernji.ba

 

Naime, glumac je snimljen kako pada s pozornice u publiku nakon završetka svečanosti. Dok je padao u prostor u kojem je publika trudio se samo jedno - držati zlatni kipić čvrsto u rukama.

 

Pao je na pod ali Oscara nije ispustio iz ruku i svi su se odmah okupili oko njega kako bi mu pomogli, a ubrzo su došli i bolničari kako bi mu pružili pomoć. Posjeli su ga najprije u prvi red u kojem je bila publika, a onda su ga  odveli iza kulisa. Glumac srećom nije imao nikakvih ozljeda, samo je bio malo u šoku i uskoro je stao pred novinare kako bi odgovarao na njihova pitanja.

 

U svom emotivnom govoru nakon što je primio Oscar, Malek je rekao:

 

- Možda nisam bio prvi izbor za ovu ulogu, ali mislim da je dobro ispalo. Hvala što ste mi dopustili da budem mali dio vaše izvanredne ostavštine. Ostajem zauvijek vaš dužnik - rekao je Malek zahvaljujući članovima grupe Queen. Dodao je da se, dok je bio mali, kao sin imigranata iz Egipta, borio sa svojim identitetom te pokušavao shvatiti ko je.

 

- Svima koji se tako osjećaju - napravili smo film o gay muškarcu, imigrantu, koji je cijeli život ostao svoj. Ova priča ga slavi i dokaz je da svi žudimo za ovakvim pričama - rekao je Malek.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!