Nakon što je izbjegla tragičnu sudbinu

Tea Tairović napisala oproštajno pismo Šabanu: Obilježili ste mi karijeru, naučili ste me šta je važno...

Showbizz19.02.19, 13:29h

Tea Tairović napisala oproštajno pismo Šabanu: Obilježili ste mi karijeru, naučili ste me šta je važno...
Možda bi neko sve ovo bolje i ljepše rekao, ali ja ne umijem i šokirana sam, napisala je Tea

 

Pjevačica Tea Tairović pjevala je na posljednjem nastupu Šabana Šaulića zajedno s njim.

 

Nakon tragične saobraćajne nesreće u kojoj su živote izgubili Šaulić i klavijaturista Mirsad Kerić, smogla je snage i napisala dirljivu poruku na Instagramu koju prenosimo u cjelosti:


- Ne znam kako da počnem ovu objavu, sve što bih rekla je možda suvišno. Teško mi je, prije nešto više od 12 sati bili ste na bini i bili ste živi. Vaša supruga je izgubila muža, vaše kćerke i sin su izgubili oca, vaši unuci su izgubili dedu, region je izgubio najveću zvijezdu i najboljeg vokala svih vremena. Osim što ste mi obilježili karijeru, naučili ste me koliko je važno i koliko je prelijepo biti tako izvanredan, a opet toliko jednostavan, uljudan, pristojan, prizeman. To nije kliše, to je istina. Uvijek ću rado pjevati naš duet, kao i do sada, ali teško bez suza... Možda bi neko sve ovo bolje i ljepše rekao, ali ja ne umijem i šokirana sam - napisala je Tea shrvana bolom na svom Instagram profilu, a kako očevici koji su se zatekli na aerodromu kažu, Tei je pozlilo od stresa kad je čula tužne vesti.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!