VIDEO/ ČEKAJU SE REZULTATI OPERACIJE

Procurili snimci sa mjesta nesreće voditeljice Pink-a: Dea Đurđević desnom rukom držala se za ranu dok su je nosili...

Hronika09.02.19, 19:24h

Procurili snimci sa mjesta nesreće voditeljice Pink-a: Dea Đurđević desnom rukom držala se za ranu dok su je nosili...
Ljekari su zadovoljni operacijom i postoperativnim tokom. U nedjelju ističu 72 sata nakon operacije i to je taj rok koji treba da bude ispoštovan kako bi se na najbolji način vidio rezultat operacije

 

  


Srbijanska voditeljica Dea Đurđević se uspješno oporavlja poslije teške saobraćajne nezgode, a najnoviji snimci sa lica mjesta su danas isplivali u javnost.


Na njima se vidi kako voditeljicu na nosilima prenose do kola Hitne pomoći, kao i da su njene stvari razbacane svuda okolo.


Na snimku se vidi i kako se Dea desnom rukom drži za ranu, jer joj je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u četvrtak rano ujutru u blizini bolnice "Dragiša Mišović" autobus otkinuo ruku.


- Posljednja saznanja su da je njeno zdrvastevno stanje poboljšano. Ljekari su zadovoljni operacijom i postoperativnim tokom. U nedjelju ističu 72 sata nakon operacije i to je taj rok koji treba da bude ispoštovan kako bi se na najbolji način vidio rezultat operacije - rekao je jutros u jutarnjem programu Mladen Mijatović.


U nastavku pogledajte dio snimka sa lica mjesta...

 

 

(Blic/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!