foto/ savremena gradnja i vrtoglave cifre

Neviđeni luksuz najskupljih kuća u BiH: Ovako izgledaju vile od dva i više miliona KM na Grbavici, u Vogošći...

Hronika28.01.19, 12:24h

Neviđeni luksuz najskupljih kuća u BiH: Ovako izgledaju vile od dva i više miliona KM na Grbavici, u Vogošći...
Osim ove luksuzne kuće, o kojoj mnogi mogu samo sanjati, tu je i kuća u Vogošći

 

Ukoliko u slamarici imate zavidnu svotu novca, moći ćete sebi da priuštite neku od luksuznih kuća, koje su putem oglasa na prodaju ponuđene po cijenama koje sežu i do više od dva miliona maraka - pišu Nezavisne

 

Tako se na internetu na stranici OLX nalazi oglas putem kojeg se prodaje luksuzna kuća u Grbavici za čak dva i po miliona maraka.

 

"Površina kuće je 530 kvadrata, a površina okućnice je 490 kvadratnih metara. Kuća se sastoji od četiri sprata, a treći sprat se sastoji od velikog dnevnog boravka s izlazom na terasu, trpezarije s prostorom oko stepeništa, kuhinje s manjom trpezarijom i balkonom, hodnika i WC-a", navode u oglasu za prodaju luksuzne kuće u sarajevskom naselju Grbavica, te dodaju da je kuća renovirana.

 

kuca-grbavica

 

Kako stoji u ovom oglasu, četvrti sprat se sastoji od tri spavaće sobe, od kojih je jedna s master bedroom kupatilom i balkonom, ostavom - garderoberom, a kuća posjeduje i garažu za jedan veliki i jedan manji automobil, kao i parking ispred garaže.

 

kuca-grbavica-2


Osim ove luksuzne kuće, o kojoj mnogi mogu samo sanjati, tu je i kuća u Vogošći, koja je na prodaju ponuđena za 1.450.000 KM.

 

kuca-vogosca

 

"Prodajem kuću u Vogošći. Površina okućnice iznosi tri dunuma, a u račun može i stan u vrijednosti do 200.000 KM", navedeno je u oglasu.

 

Ostatak fotografija i teksta pronađite ovdje

 

(Nezavisne, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još