Zaradio pare u Kanadi, trošio ih na Kubi

Volio provod i cigare, a izgleda i maloljetnice: Evo zbog čega je uhapšen brat slavne glumice Seke Sablić

Hronika25.01.19, 09:32h

Volio provod i cigare, a izgleda i maloljetnice: Evo zbog čega je uhapšen brat slavne glumice Seke Sablić
Prvi problem je nastao kada je shvatio da mu neko krade novac iz sefa i za to je optužio gazde i prijavio ih policiji

 

Siniša Sablić, brat glumice Seke Sablić, uhapšen je 14. decembra na Kubi, gde je osumnjičen za organizovanje prostitucije i podovđenje maloletnica.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Siniša je ranije živio u Kanadi, gdje je zaradio novac, kao i njihov pasoš. Prije 5-6 godina je otišao na Kubu, pa je jedno vrijeme živio na relaciji Srbija-Kuba.

 

On je navodno kupovao stanove ženama, svojim prijateljicama na Kubi iz kojih je brzo bivao istjeran. Siniša je navodno podvodio djevojke, a bavio se i prodajom cigareta i izdavanjem smještaja.

 

Međutim, prvi problem je nastao kada je shvatio da mu neko krade novac iz sefa i za to je optužio gazde i prijavio ih policiji.

 

Optuženi za krađu su njega prijavili za podvođenje i pripadnici policije su ga navodno prošle godine upozorili da znaju šta radi i da ako nastavi sa prijavama za krađu, biće uhapšen.

 

Tom prilikom je protjeran iz zemlje i dobio zabranu ulaska na Kubu. Međutim, Siniša se i pored toga vratio u decembru, kada su mu stavljene lisice na ruke.

 

Kod njega je navodno pronađen porno materijal na kome se nalaze i maloljetnice.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!