Šokirao sve u studiju

Dragan Marinković otkrio tajnu zavođenja: Maca zna koji organ je najbitniji

Showbizz12.01.19, 12:15h

Dragan Marinković otkrio tajnu zavođenja: Maca zna koji organ je najbitniji
Na pitanje voditelja da mu otkrije tajnu svog zavođenja ljepšeg spola, Maca je bio konkretan

 

Gostujući u jednoj emisiji, koja će se emitirati u nedjelju od 19.15 časova, glumac i voditelj Dragan Marinković Maca šokirao je sve u studiju svojim izjavama. On je najprije otkrio kako mu polazi za rukom da zavede ogroman broj žena, a potom je izjavio s kojim vremešnim pjevačem je opštio.

 

Na pitanje voditelja da mu otkrije tajnu svog zavođenja ljepšeg spola, Maca je bio konkretan:

 

-Ta sjajna moć priče… Pored tog organa koji je neophodan za tu određenu radnju, vrlo je bitan mozak, odnosno jezik. Moraš nekoga „presvući“. A da bi nekoga „presvukao“, moraš biti inteligentan, elokventan i načitan. Svaka pročitana knjiga - to sam nedavno čuo od Ljubivoja Ršumovića koji je rekao da ko pročita 50 knjiga, taj je proživio 50 života... Tako da moraš nekoga i šarmirati. Bitne su novčanice, svi volimo novac, ne možeš se 20 sati ljubiti na Košutnjaku, moraš nešto i pojesti, a i auto je bitan… Ali treba i šarm da tog nekog osvojiš – objasnio je Maca kog je voditelj pitao da prokomentariše svoje učešće u rijalitiju „Farma“ gdje je imao konfliktne situacije sa pjevačem Milošem Bojanićem. A na pitanje da li su se pjevač i on pomirili, Marinković je šokirao odgovorom:

 

– Jesmo, je*o sam ga, bili smo dugo u vezi. Šalu na stranu, „Farma“ je bila prije devet godina, dok je moj Fjodor bio u maminom stomaku. Bilo je tu fine ekipe, Firči i mali Sajko…– istakao je Marinković.

 

(Expresstabloid.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!