Još uvijek se ne zna gdje je

MUP RS odbio pregovore o predaji Davora Dragičevića: Imao je samo jedan uslov...

Hronika02.01.19, 11:41h

MUP RS odbio pregovore o predaji Davora Dragičevića: Imao je samo jedan uslov...
Policijska uprava Banjaluka Okružnom javnom tužilaštvu podnijela je izvještaj o počinjenim krivični djelima protiv Davora Dragičevića i još tri lica

 

MUP RS, kako nezvanično saznaje RTRS, neće da pregovara o uslovima predaje Davora Dragičevića, što je Okružnom tužilaštvu i MUP-u nudio njegov advokat.

 

Dragičević je kao jedini uslov postavio da mu ne bude određen pritvor.

 

RTRS takođe saznaje da je Policijska uprava Banjaluka Okružnom javnom tužilaštvu podnijela izvještaj o počinjenim krivični djelima protiv Davora Dragičevića i još tri lica.

 

Kako je saopšteno, Dragičević je osumnjičen da je 27. i 30. decembra tokom javnog govora na dvije lokacije u Banjaluci, uputio ozbiljne prijetnje i izazvao osjećaj straha i ugroženosti kod dvojice građana. Željko Dabić, Slaviša Simić i Stela Milanović osmnjičeni su da su umišljajno podstrekavali Dragičevića i druga lica na izvršenje krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još