NISU JOJ DALI DA UĐE U HRAM HRISTA SPASITELJA

Suzana Radanović zapalila svijeću za svog mrtvog sina: Ne znam gdje je Davor, mislila sam da je uhapšen

Hronika31.12.18, 19:01h

Suzana Radanović zapalila svijeću za svog mrtvog sina: Ne znam gdje je Davor, mislila sam da je uhapšen
Radanović je večeras zapalila svijeću za svog sina, u prostoru za to predviđenom u krugu pravoslavne crkve u centru Banje Luke

 


 

Suzana Radanović, majka stradalog banjalučkog mladića Davida, tvrdi da ne zna gdje se trenutno nalazi njen bivši muž Davor Dragičević


- Davora nisam čula, ne znam gdje je - navela je ona novinarima, navodeći da je sinoć imala informaciju da je uhapšen, što je policija negirala. 


Radanović je večeras zapalila svijeću za svog sina, u prostoru za to predviđenom u krugu pravoslavne crkve u centru Banje Luke. 


Negodovala je zbog zaključanih vrata hrama Hrista spasitelja, ispred kojeg se večeras okupilo oko stotinjak građana, članova grupe „Pravda za Davida“. 


-Toliko o vjeri. Šokirana sam. Nemam riječi – dodala je ona, ističući da im je zabranjeno da se okupljaju na Trgu Krajine. 


Na tom prostoru i večeras su raspoređene jake policijske snage, koje su zabranile dalja okupljanja grupi „Pravda za Davida“, zbog, kako je saopćeno, učestalog narušavanja javnog reda i mira, vršenja krivičnih djela, sprečavanja normalnog odvijanja saobraćaja te nepoštivanja Zakona o javnom okupljanju RS. 


Policija je sinoć potisnula Davora Dragičevića i druge članove grupe „Pravda za Davida" s glavnog trga, prethodno ih upozorivši da se udalje, jer nemaju dozvolu za okupljanje. 


Dragičević se dosad nije javno oglasio.


(FENA/ad).


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još