Oglasio se narodni poslanik

'Policija je došla po mene, obilaze moju kuću': Stanivuković tvrdi da nije vozio pijan i da mikseta nije uništena

Front31.12.18, 13:51h

'Policija je došla po mene, obilaze moju kuću': Stanivuković tvrdi da nije vozio pijan i da mikseta nije uništena
Nisam imao vremena sinoć da demantujem laži da sam pijan vozio automobil, da je mikseta razlupana sinoć na koncertu i što pojedini uzimaju pravo da mi spominju pokojnog strica, kaže Stanivuković

 


Ogroman pritisak vlasti, teror, fizička i psihička prisila je na djelu, policija od jutros obilazi moju kuću, nastavlja sa hapšenjem, pa su došli i po mene, tvrdi narodni poslanik Draško Stanivuković (PDP).

 

– Nisam imao vremena sinoć da demantujem laži da sam pijan vozio automobil, da je mikseta razlupana sinoć na koncertu i što pojedini uzimaju pravo da mi spominju pokojnog strica, kao i gnusne laži pojedinih ljudi koji sa nama sve ovo rade i koji u sred ovog policijskog nasilja ne pišu o istom, nego o meni. Valjda to dovoljno govori – rekao je Stanivuković, dodaviši da ih sve redom hapse, te da je zato komunikacija otežana.

 

drasko-stanivukovic-twitter

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još