Novogodišnja čestitka premijera Novalića

Iza nas su reforme čiji rezultati su već vidljivi, ali svakim će danom njihovi efekti biti veći...

Front30.12.18, 09:38h

Iza nas su reforme čiji rezultati su već vidljivi, ali svakim će danom njihovi efekti biti veći...
Želim da vam iduća godina donese puno zdravlja, sreće, radosti, napretka i boljeg života - kaže se, između ostalog, u čestitki premijera FBiH Fadila Novalića

 

 

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić je, uime Vlade FBiH i svoje lično, građanima Bosne i Hercegovine uputio novogodišnju čestitku, u kojoj se kaže:


„Iza nas su reforme čiji rezultati su već vidljivi, ali će svakim danom njihovi efekti biti sve veći i značajniji za život građana. Provedene su reforme radnog i penzijsko-invalidskog zakonodavstva, finansijskog sektora i otvorena nova radna mjesta.

 

Slijede značajni koraci na reformi i poboljšanju poslovnog okruženja, konkurentnosti naše privrede, a  time i poboljšanja ekonomskog položaja zaposlenih i članova njihovih porodica.


To je smjer kojim ćemo morati ići i u narednom periodu, jer je to nužno na putu BiH prema EU integracijama i poboljšanju ukupnog ekonomsko-socijalnog statusa u zemlji. Riječ je o izazovu koji sve nas, a naročito predstavnike vlasti, treba da obavezuje i motiviše da dodatno radimo na tome.


Želim da vam iduća godina donese puno zdravlja, sreće, radosti, napretka i boljeg života”,  kaže se u čestitki premijera FBiH Novalića.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!