Sve zakuhala 'dva svemirca'

Severina: Moram vam reći pravi razlog zašto kasnim s albumom - za sve su krivi Jala Brat i...

Showbizz12.12.18, 19:59h

Severina: Moram vam reći pravi razlog zašto kasnim s albumom - za sve su krivi Jala Brat i...
Dragi moji, a sad vam moram reć' pravi razlog zašto kasnim s ovom pločom. Eto zato, jer sam slaba na pjesme, napisala je Seve

 

Severina Kojić posljednjih je nekoliko sedmica top tema srpskih medija. Kurir je danima pisao o njenom razvodu od Igora Kojića, ali bračni par svojim objavama na Instagramu suptilno demantira takve navode. Severina priprema novi album, a snimanje joj je posljednjih mjeseci oduzelo dosta vremena. Album kasni, a pjevačica je odlučila objasniti i zašto.

 

- Dragi moji, a sad vam moram reć' pravi razlog zašto kasnim s ovom pločom. Eto zato, jer sam slaba na pjesme. Sve je bilo “unaprijed gotovo” (trebali smo izać' još u šestom mjesecu), a onda su mi dva svemirca po imenu Tonči Huljić i Jala Brat, kao neobavezno, samo da čujem, poslali još dvije pjesme... Kako odolit dobrim pjesmama? Nikako...i zato album izlazi 01.02., a i “Kao“ je izašla na taj datum. Pa, nek nam je sa srećom! - napisala je Seve na Instagramu.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!