SCENE IZ NOĆNE MORE

Žena nakon grubog seksa, krvava, polućelava i skoro gola izletjela na ulicu, ali tu nije bio kraj... 'Mislio sam da to želiš, draga'

DEPO PLUS03.12.18, 17:19h

Žena nakon grubog seksa, krvava, polućelava i skoro gola izletjela na ulicu, ali tu nije bio kraj... 'Mislio sam da to želiš, draga'
Žena je zaboravila sigurnu riječ (egg timer), ili ju zbog nekog drugog zasad nepoznatog razloga nije izgovorila, pa je od svog ljubavnika pokupila ozbiljne batine

 

Nekad je ritam diktirao "Seks i grad". Onda je sve otišlo k vragu pa smo spali na još niže grane kvalitetne seksualne edukacije. Pedeset nijansi sive. Možete se praviti da je svijet ostao neokrznut ovim fenomenom, ali svako toliko ponovno ispliva priča s nešto nesretnijim završetkom.


Stvari su pošle po zlu


Posljednja u nizu takvih je i ona 33-godišnje Lucy Archer koja je hospitalizirana proćelave glave, krvavog nosa i iščašenog ramena. Tako oštećena izletjela je na ulicu u nekom trenutku, u grudnjaku i gaćama, iz stana svog ljubavnika.


Žena je zaboravila sigurnu riječ (egg timer), ili ju zbog nekog drugog zasad nepoznatog razloga nije izgovorila, pa je od svog ljubavnika pokupila ozbiljne batine.


Dean Wilkins, 36-godišnji električar, zaletio se za njom. Njegovi su se susjedi zbog prizora krvave polugole žene već alarmirali pa ih je nastojao umiriti time da je sve okej te da se oni samo igraju. Nije mu baš prošlo, s dobrim razlogom, završio je u ćuzi zbog napada.


'Mislio sam da to želiš'


Priveden je nakon što je policija vidjela što je napravio nesretnoj ženi. Iščupao joj je kosu, ispljuskao do te mjere da joj je lice nateklo, ostavio ju s masnicama po vratu od davljenja te joj uz sve to još izbio rame. Nakon svega, izjavila je da se nije radilo o običnoj igrici za odrasle.


„Zašto nisi rekla sigurnu riječ? Jesi li dobro? Napravio sam točno ono što si htjela, bejb. Stvarno sam mislio da je to ono što si htjela. Žao mi je“, napisao joj je u poruci.


Wilkins se nakon toga sam predao policiji.


Počelo je s drogom i pljuskanjem


Do ove je katastrofe došlo nekoliko tjedana nakon što su se upoznali. Zajedno su pili i drogirali se kokainom da bi mu Archer javila nesuđenom gospodinu Greyu porukom da ju otme i zaveže za drvo.


Par se upoznao preko Tindera, a tokom svojih seksualnih odnosa redovito bi se snimali kako se međusobno šamaraju i udaraju. Usto, jedan su drugoga redovito vezali, ali su se dogovorili da će uvesti sigurno riječ nakon što je gruba zabava jednom otišla predaleko.

 
Osumnjičenik je pred sudom izjavio da nijedno od njih ni u kojem trenutku nije mislilo da su stvari otišle predaleko. Upravo suprotno, čitavo su se vrijeme dodatno nabrijavali na još grublji seks.


Sudac je zaključio kako dio žrtvinih ozljeda ipak ne izgleda kao da je do njih došlor na temelju prethodnog dogovora. Osuda ga, nakon što je priznao fizički napad, očekuje krajem mjeseca.

 

(100posto.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!