sinoć jezivo ubistvo na zvezdari

U kriminalnom obračunu u Beogradu likvidiran Vlada Pop: Upucan u kafiću, a onda iznesen napolje i 'ovjeren'

Hronika02.12.18, 10:10h

U kriminalnom obračunu u Beogradu likvidiran Vlada Pop: Upucan u kafiću, a onda iznesen napolje i 'ovjeren'
Zločin se dogodio oko 22 sata, a prema prvim informacijama, dvojica maskiranih napadača uletjela su u lokal, a potom je jedan zapucao iz „heklera“

 


Vlada Popović, zvani Vlada Pop (43), ubijen je sinoć u jednom lokalu na Zvezdari.

 

Zločin se dogodio oko 22 sata, a prema prvim informacijama, dvojica maskiranih napadača uletjela su u lokal, a potom je jedan zapucao iz „heklera“.

 

- Projektili su pogodili Popovića i još jednog mladića. Ubica je ranjenog muškarca iznio ispred kafića i tu ga je „ovjerio“, a potom sa saučesnikom pobjegao sa lica mjesta - kaže izvor Blica

 

Kako se saznaje, napadači su u roku od nekoliko minuta pobjegli Audijem u nepoznatom pravcu. Policija je proglasila akciju „Vihor“ i intenzivno traga za njima.

 

Inače, Popović, koji je bio upravnik kazina Havana važio je za dobrog prijatelja i saradnika Luke Bojovića. Sa žandarmom Vojislavom Kostićem (33) i Daliborom Đorićem (34) uhapšen je početkom 2017. godine zbog iznude i prebijanja Beograđanina koji je odbio da prihvati izmišljeni dug od 110.000 eura prema njima.

 

Suđenje za ovaj slučaj je u toku, a simptomatično je i to da je okrivljene branio advokat Miša Ognjanović, koji je u julu ove godine likvidiran u blizini zgrade u kojoj je živio.

 

Popović se dovodio i u vezu sa škaljarskim klanom.

 

Ubijeni Popović kockarnicu Havana držao je u prostoru u kome je nekada u hotelu „Slavija“ radila kockarnica ubijenog Branislava - Brana Šaranovića, kontroverznog crnogorskog biznismena.

 

Branovo ubistvo 2009. godine pokrenulo je jednu od najupečatljivijih epizoda krvne osvete u našim krajevima i rat između Slobodana Šaranovića, Branovog brata, i klana Luke Bojovića, za koji se sumnjalo da je vinovnik ubistva.

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!