minimalan trud, bolji rezultat

Jednostavnije ne može: OVU stvar muškarci rijetko rade u krevetu, a žene brže dovodi do orgazma...

DEPO PLUS27.11.18, 18:53h

Jednostavnije ne može: OVU stvar muškarci rijetko rade u krevetu, a žene brže dovodi do orgazma...
Naime, 91 % muškarac postiže orgazam tijekom seksa, u usporedbi sa samo 64 % žena

 

ČAK i najiskusniji ljubavnici nekad ženu ne uspiju dovesti do vrhunca, no jedan trik u tome bi mogao pomoći.

 

Žene često ne govore muškarcima što rade krivo kako im ne bi povrijedile osjećaje, a to je vjerojatno jedan od najvećih razloga zbog čega još uvijek postoji ogroman jaz u broju orgazama između muškaraca i žena.

 

Naime, 91 % muškarac postiže orgazam tijekom seksa, u usporedbi sa samo 64 % žena, sudeći po podacima iz časopisa National Survey of Sex and Behaviour, piše Daily Star.

 

Ranije ove godine korisnici Reddita raspravljali su o savjetima za muškarce u krevetu, objava je iznjedrila više od 1500 komentara, a jedan odgovor posebno se izdvojio.

 

Više žena kaže kako žele da njihovi partneri rade više zvukova u spavaćoj sobi. "Zvukovi stenjanja su seksi i nemojte ih suzdržavati. Trebamo znati da i vi uživate", objasnila je jedna žena.

 

"100 % to. Tipovi obično šute tijekom seksa, bez obzira na to koliko ja zvukova ispuštala", dodala je druga.

 

"Baš neku večer partner mi je ispustio 'uhhh' i jebote, koliko dobro sam se osjećala zbog toga", još je jedan od komentara.

 

"OMG OMG OMG, da! Uvijek sam imala super tihe partnere i napokon imam jednog koji se glasa i stenje - svršim toliko brže znajući da uživa koliko i ja", "osjećam se zbilja čudno ako je potpuno tih", još su neke od reakcija.

 

U raspravu su se uključili i neki muškarci, koji su "testirali tehniku i za njih radi čuda".

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!