KADA JE ČUVAR KRENUO U OBILAZAK, IMAO JE ŠTA DA VIDI

Šok na Željezničkoj stanici: Radnici nasred pruge zatekli mrtvog muškarca oblivenog krvlju, a kraj njega spava prijatelj

Hronika23.11.18, 17:53h

Šok na Željezničkoj stanici: Radnici nasred pruge zatekli mrtvog muškarca oblivenog krvlju, a kraj njega spava prijatelj
– Na pruzi je pronašao krvavo tijelo. No, posebno ga je šokiralo to što je pored njega zatekao drugog muškarca kako spava. Prvo je pomislio da je i on mrtav, ali je utvrđeno da je samo lakše povrijeđen i da spava – ispričao je jedan od radnika

 

 


Radnici Željeznica Republike Srpske sinoć su se šokirali kada su na kolosijeku našli mrtvog Milorada Gavranovića, dok je pored njega ležao povrijeđeni Goran Prosan.


Jedan od radnika je za Srpskainfo ispričao da je tijelo slučajno pronašao čuvar, koji je krenuo oko ponoći da obiđe prugu i da vidi da li je sve uredu.


Međutim, ostao je u šoku zbog onog što je zatekao.


– Na pruzi je pronašao krvavo tijelo. No, posebno ga je šokiralo to što je pored njega zatekao drugog muškarca kako spava. Prvo je pomislio da je i on mrtav, ali je utvrđeno da je samo lakše povrijeđen i da spava – ispričao je jedan od radnika.


U blizini tijela nađena je i prazna flaša žestokog pića, pa svi pretpostavljaju da su bili pijani.


– Čuo sam da je nesrećni čovjek bio pijan i da je tu legao da spava. Vjerovatno nije uspio ustati kada je čuo da ide voz – ispričao je sagovornik Srpskainfo.


Drugi radnik priča da je očigledno da su obojica bili puno pijani, kada povrijeđeni nije tražio pomoć.


– Niko još sa sigurnošću ne zna koji ga je voz udario. Međutim, po mjestu gdje je nađeno tijelo sumnjamo da ga je udario voz koji je oko 21 čas došao iz Doboja. Čudno nam je da je njegov prijatelj tri sata ležao kraj njega i spavao i da nije tražio pomoć, jer je tijelo nađeno tek oko ponoći – kaže ovaj radnik.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!