FOTO/ LIDER u pružanju ICT usluga u BiH

Novo prestižno priznanje za kompaniju Logosoft - nagrada Microsoft Partner godine

Biznis Klub07.11.18, 14:51h

Novo prestižno priznanje za kompaniju Logosoft - nagrada Microsoft Partner godine
Pored ove prestižne nagrade, kompanija Logosoft posjeduje vrhunske Microsoft kompetencije u segmentu datacentar i cloud rješenja, edukacije i certifikacije, poslovnih, Dynamics NAV i CRM rješenja, razvoja aplikacija, kao i prodaje premium Microsoft rješenja svojim korisnicima

 

 

Kompanija Logosoft, lider u pružanju ICT usluga u Bosni i Hercegovini, dobila je još jedno prestižno priznanje i nagradu za svoj rad, nagradu „Microsoft Partner godine za Modern workplace implementacije“. Nagrada se dodjeljuje vrhunskim Microsoft partnerima koji su ostvarili izvrsne rezultate u implementaciji i prodaji Office 365 i drugih korisničkih rješenja zasnovanih na Microsoftovim tehnologijama za mala i srednja preduzeća.


- Velika nam je čast što smo ovu nagradu dodijelili kompaniji Logosoft, koja je u prethodnom periodu ostvarila najbolje rezultate na polju implementacije i prodaje rješenja baziranih na Microsoft tehnologijama, čime korisnicima omogućavaju najsavremenija rješenja za složene poslovne izazove i mogućnost digitalne transformacije - rekao je direktor Microsofta BiH, gospodin Omar Krivošija.


Ova nagrada je kompaniji Logosoft uručena na „Microsoft Partner danu“, godišnjem okupljanju Microsoft partnera, koje se ove godine organizovalo 07. novembra u hotelu Bristol u Sarajevu.


- Logosoft je više od 20 godina lider na ICT tržištu Bosne i Hercegovine i prvi je Microsoft Partner u BiH sa velikim brojem vrhunskih Microsoft kompetencija iz različitih oblasti poslovnog djelovanja. Naša saradnja sa Microsoftom se svake godine unapređuje i proširuje, a najbolji pokazatelj našeg predanog rada je i ova nagrada. Sada nam se dodatno otvaraju mogućnosti za ekspanziju našeg poslovnog djelovanja na domaće i regionalno tržište - izjavio je direktor Logosofta, gospodin Damir Dizdarević.


Pored ove prestižne nagrade, kompanija Logosoft posjeduje vrhunske Microsoft kompetencije u segmentu datacentar i cloud rješenja, edukacije i certifikacije, poslovnih, Dynamics NAV i CRM rješenja, razvoja aplikacija, kao i prodaje premium Microsoft rješenja svojim korisnicima.


Logosoft u svom timu uposlenika ima veliki broj certificiranih Microsoft stručnjaka i trenera te uposlenika sa najvišim Microsoft priznanjem u regionu Jugoistočne Evrope – Regional director (RD) i Microsoft Most Valuable Professional (MVP).

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!