zbog 'uticaja na glasače putem interneta'

CIK novčano kaznio Draška Stanivukovića, on se oglasio na Facebooku: 'Reklo bi se da sam najgori po ovu zemlju, iako...'

Front06.11.18, 16:16h

CIK novčano kaznio Draška Stanivukovića, on se oglasio na Facebooku: 'Reklo bi se da sam najgori po ovu zemlju, iako...'
PDP je prema njihovom zaključku prekršio odredbe Izbornog zakona BiH, a Stanivuković je putem interneta utjecao na glasače

 

Na 79. sjednici CIK-a na kojoj je prisustvovalo svih sedam članova, kažnjen je PDP i Draško Stanivuković sa po 1.000 KM.

 

PDP je prema njihovom zaključku prekršio odredbe Izbornog zakona BiH, a Stanivuković je putem interneta utjecao na glasače.

 

- Još jedna u nizu, a u konačnom zbiru 22.500 KM prekršajnih naloga.

 

Po kaznama reklo bi se da sam najgori po ovu zemlju, iako joj nisam ni jednu štetu nanio, za razliku od onih koji su i milionske štete nanijeli, a nemaju ni jednu kaznu, nego su nagrađeni mandatima, poslovima i mnogim drugim privilegijama.

 

Ako misle da ću zbog kazni, prijetnji, pritisaka, pa čak i okova koje stavljaju oko porodice i porodičnih poslova odustati, imaju mnogo pogrešnu procjenu...Nastavljamo dalje još jače, napisao je Stanivuković na svom Facebook profilu.

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još