foto/ atraktivna turkinja indijske krvi

Ko je ljepotica kojom je Mustafa zamijenio Eminu Jahović: Bila je druga žena bogataša, tukao je u trudnoći...

Showbizz01.11.18, 19:01h

Ko je ljepotica kojom je Mustafa zamijenio Eminu Jahović: Bila je druga žena bogataša, tukao je u trudnoći...
Dvadesetdevetogodišnja glumica i manekenka ovo je javno priznala u jednoj televizijskoj emisiji, akcentovavši da nema žene koja može da ne voli Mustafu

 

Nedavno je poput bombe odjeknula vijest da je Emina Jahović utjehu pronašla u zagrljaju milionera Sadetina Sarana (54) poslije razvoda od pjevače Mustafe Sandala, ali ni on nije gubio vrijeme - već ljubi mladu tursku glumicu, poznatu našoj publici iz brojnih serija, Ceren Hindistan.

 

Dvadesetdevetogodišnja glumica i manekenka ovo je javno priznala u jednoj televizijskoj emisiji, akcentovavši da nema žene koja može da ne voli Mustafu - piše Blic.

 

ceren-hindistan

 

- Pošto on nije želio da daje izjave o tome, mediji su mene pritiskali. Počeli smo da razgovaramo preko društvenih mreža, a poslije smo eto počeli. Blagodati tehnologije ponekad treba iskoristiti. Neću da ulazim u detalje poruka, veoma su lične. Moguće je da on još gaji neka osjećanja prema Emini, imaju deset zajedničkih godina i dva djeteta - ispričala je lijepa Ceren, dodavši da joj neće smetati što će se Mustafa povremeno viđati sa Eminom, i da ga ona u potpunosti razumije i podržava.

 

Ali, ko je ova dama i kako je izgledao njen život prije Mustafe?


Ceren ima indijske krvi, premda je rođena i odrasla je u Ankari, gdje je kasnije završila i studije turizma. Karijeru je započela 2007. godine kao manekenka, kada je i odnijela pobjedu na takmičenju za Mis Turske. 


To je ovoj dami bila odskočna daska, a dvije godine kasnije preusmjerila se na karijeru glumice, a naša publika je pamti iz serije "Sulejman Veličanstveni" gdje je igrala jednu od robinja u haremu.


Njen privatni život je prilično buran, a ni na planu ljubavi nije imala mnogo sreće, šta više strašno je propatila, a o tome nije šutjela.


Naime, Ceren je bila udata za bogatog hotelijera i biznismena Umuta Aslana, a sa njim je sklopila brak kao druga žena, s obzirom da je on već bio oženjen, prenosi Blic.


U tom braku lijepa crnka bila je žrtva psihičkog i fizičkog nasilja, a nije se jednom desilo da je ljubomorni suprug pretuče. Ceren je od Aslana dobijala batine čak i kada je bila u drugom stanju i nosila njihovu djevojčicu Arju.


Par se ubrzo po rođenju kćerkice razveo, ali tu nije bio kraj mukama ove glumice - malena Arja razboljela se kada je imala dvije i po godine. Djevojčica je dobila tumor na bubrezima, a tada je započela teška borba za njen život. Danas je ozdravila, a Ceren joj je za treći rođendan organizovala luksuznu proslavu na kojoj su svi bili obučeni u bijelo.


Inače, i ovaj slučaj izazvao je brojne kontroverze, u jednom trenutku oglasila se bolnica u kojoj je djevojčica liječena i optužila Ceren da odbija dalje hemoterapije djetetu. Javnost je bila bijesna i puna gnjeva, ali se na kraju ispostavilo da je glumica samo nastavila liječenje u drugoj medicinskoj ustanovi.


Danas su nedaće iza nje, a ona je zaključila da će vrijeme pokazati da li nju i Mustafu čeka duga i velika ljubav.

 

Više fotografija pogledajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!