'Samo neka ti nama diskutuješ'

Prepucavanja na društvenim mrežama: Odbornik SNSD-a na Facebooku napao Stanivukovića, evo kako mu je odgovorio

Front23.10.18, 08:00h

Prepucavanja na društvenim mrežama: Odbornik SNSD-a na Facebooku napao Stanivukovića, evo kako mu je odgovorio
Ovo je treća diskusija koju vidim od tebe. Dvije si imao za dvije godine Skupštine. Pa makar i o meni, samo neka ti nama diskutuješ, napisao je Stanivuković

 

Draško Stanivuković postao je najmlađi odbornik Grada Banja Luka prije četiri godine, a sada najmlađi poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske objavio je na svom Facebook profilu zahvalnicu građanima na ukazanom povjerenju.

 

"Svjestan sam da je preko 20.000 vas podržalo mene kao vašeg poslanika u Skupštini RS. Svjestan sam da zbog toga moram da preuzmem odgovornost! Svjestan sam svega i spreman! Nastavljamo dalje još jače", napisao je 18. oktobra na svom profilu Stanivuković, javlja Srpskainfo.com.

 

 

Nakon ovog komentara oštro mu je odgovorio Momčilo Antonić, inače odbornik iz SNSD-a.

 

"Jesi svjestan da si uzeo glasove na porodičnoj tragediji i djeci s posebnim potrebama? Da si iskoristio emocije i slabosti ljudi zarad glasova", napisao je, između ostalog, Momčilo Antonić

 

Na sve to Stanivuković je odgovorio kratko:

 

"Ovo je treća diskusija koju vidim od tebe. Dvije si imao za dvije godine Skupštine. Pa makar i o meni, samo neka ti nama diskutuješ", napisao je Stanivuković.

 

antonic-stanivukovic

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!