Tenzije na Kosovu sve gore

Naoružani pripadnici ROSU upali u Gazivode, Vučić stavlja Vojsku Srbije u stanje najviše borbene pripravnosti!

Front29.09.18, 14:16h

 Naoružani pripadnici ROSU upali u Gazivode, Vučić stavlja Vojsku Srbije u stanje najviše borbene pripravnosti!
Prema navodima srbijanskih medija, 60 naoružanih pripadnika ROSU je upalo i preuzelo jezero Gazivode s fantomkama i dugim cijevima, a pojavili su se i navodi kako su radnici koji su se zatekli tamo "vezani"

 

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić naredio je stavljanje kompletne Vojske Srbije u stanje najviše borbene pripravnosti, javlja Tanjug. 

 

Prema navodima srbijanskih medija, 60 naoružanih pripadnika ROSU je upalo i preuzelo jezero Gazivode s fantomkama i dugim cijevima, a pojavili su se i navodi kako su radnici koji su se zatekli tamo "vezani". 

 

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je kako su na sjeveru Kosova i Metohije uhapšeni Srbi koji nisu počinili nikakvo kazneno djelo. 

 

Kako je priopćio srbijanski  MUP, Stefanović  je naložio direktoru policije  da specijalne i posebne jedinice policije stavi u stanje najviše pripravnosti zbog napada Albanaca na sjeveru Kosova i Metohije.


(FENA/ad) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!