foto/ božo vrećo potpuno promijenio imidž

Pogled na 'princa sevdaha': Priznao da je homoseksualac, imao teško djetinjstvo, boluje od epilepsije, a glas anđela...

Nedjeljni magazin22.09.18, 18:54h

Pogled na 'princa sevdaha': Priznao da je homoseksualac, imao teško djetinjstvo, boluje od epilepsije, a glas anđela...
Odbacio je svoju crnu kosu i napravio novu frizuru - precizno rezanu kosu nešto ispod razine ramena - sivkaste boje. Spremio je tako izdanje za Skandinaviju

 


Osebujni glazbenik anđeoskog glasa. Božo Vrećo stvorio je od sebe i svoje pojave jedinstveni umjetnički koncept - ne samo u Bosni i Hercegovini, već i cijeloj Europi, piše o mladom i regionalno popularnom bh. interpretatoru sevdaha portal 100posto.hr.


Da mu sjajno ide, govori i činjenica da su pred njim koncerti u Skandinaviji, Americi i Kanadi. Velika mu je to radost. Zbog njih je promijenio i imidž.


Odbacio je svoju crnu kosu i napravio novu frizuru - precizno rezanu kosu nešto ispod razine ramena - sivkaste boje. Spremio je tako izdanje za Skandinaviju.

 

bozo-vreco-plava-kosa


Ostale su tu njegove prepoznatljive tetovaže, mršava figura i make-up te ljubav prema suknjama, crnoj boji... Sve to sjajno Božo nosi i potpuno je svoj. Prihvaćen je i obožavan svugdje, pa i u regiji koja ne odiše pretjeranom tolerancijom. 


Niko Vreći ništa ne može reći, jer mu njegov umjetnički talent i opus daju kredibilitet i moć da čak i na Balkanu bude što želi.


Lijepo je na puno načina ono što radi. Jer unatoč toliko pomaknutom izgledu, Božo njeguje tradiciju sevdaha. Glazbenik dolazi iz Foče, samouk je, nije učio svirati niti pjevati, odrastao je s majkom i dvije starije sestre, a otac mu je preminuo kada je bio dječak. 


Teško djetinjstvo nije ga spriječilo da radi na onome što najviše voli i želi, a urodio je trud brzo plodom. Veliki glas, ljubav prema sevdalinki, ali i jazzu, bluesu, soulu... Potencijali su mu veliki, i sigurni smo da ćemo tek čuti. 


Otvoreno je priznao prošle godine i da je homoseksualac, a javnost je svjedočila i njegovom slomljenom srcu, kada je prekinuo s neimenovanim Beograđaninom. 


Bori se i s bolešću, epilepsijom, no Vrećo ne da da mu ništa stane na put. I sreća da je tako, jer bi zagađena glazbena scena ostala zakinuta za veliki talent, zaključuje se na kraju teksta 100posto.hr.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još