VIDEO/ NAPETA NOĆ, GRADOM ODJEKUJE - STANITE UZ NAROD!

Haos u Banjaluci, Davor Dragičević i sve više građana skuplja se ispred MUP-a RS: 'Otvoreno mi prijete smrću!'

Hronika19.09.18, 21:04h

Haos u Banjaluci, Davor Dragičević i sve više građana skuplja se ispred MUP-a RS: 'Otvoreno mi prijete smrću!'
Grupa "Pravda za Davida" nalazi se ispred Policijske uprave Banjaluka i traže samo jedan odgovor: Ko je ubio Davida? Stanje je krajnje napeto

 


Nakon provokacije na Trgu Krajine, gdje je došlo jedno lice za koga tvrde da je penzionisani policajac koji je otvoreno vrijeđao Davora Dragičevića, Pravda za Davida otišla je prema PU Banjaluke, gdje traže odgovor na pitanje: Ko je ubio Davida?


- Imao sam otvorene prijetnje smrću na Trgu. Jedna osoba me je povukla za ruku i da mi nismo reagovali, ni pripadnici MUP-a RS ne bi reagovali, kao što nisu reagovali ni kada su oteli Davida Dragičevića i ubili ga u onim tamo prostorijama, rekao je Dragičević.


Kako javlja dopisnik BN TV s lica mjesta, Davidov otac je i ispred PU pozvao građane da mu se pridruže i da zajedno traže da se dovedu, kako je rekao, ubice njegovog sina.


Davor je ponovio okupljenim građanima imena ljudi koji su, kako tvrdi, odgovorni za ubistvo njegovog sina.


Dok građani prilaze zgradi policije, povećava se i broj policajaca.


Davor je rekao da ostaju tu sve dok se ne dovedu ubice njegovog sina. Ponovio je poziv građanima da dođu ispred policije. Banjalukom odjekuje zahtjev građana: Stanite uz narod...! Pogledajte video! 

 

 

Čak i nakon skoro dva sata stajanja ispred Policijske uprave Banjaluka građani se ne razilaze. Okupljenima se pridružio i gradski odbornik Draško Stanivuković, okružen sa oko 20-ak mladih građana, što je pozdravljeno gromoglasnim aplauzom.

 


Više video detalja sa lica mjesta možete pogledati OVDJE.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još