VIDEO/ OBAVEZNO GLEDANJE

TOTALITARNI FATALIZAM: Akcioni performans Damira Nikšića u sarajevskom tramvaju - ludilo!!!

Front12.09.18, 21:27h

TOTALITARNI FATALIZAM: Akcioni performans Damira Nikšića u sarajevskom tramvaju - ludilo!!!
Kako se u glavnom gradu BiH, a i u cijeloj državi, malo šta mijenja, tako je i stanje od prije tri godine i više gotovo isto, pa su i muke građana konstantne i nepromjenjive. Kada pogledate ovaj video uradak, sve će vam se samo kazati...

 


Damir Nikšić, kandidat na listi SDP-a za Skupštinu Kantona Sarajevo, na svom Facebook profilu objavio je video pod nazivom "Totalitarni fatalizam", tačnije performans koji je zveo u sarajevskom tramvaju 6. aprila 2015. godine. 


No kako se u glavnom gradu BiH, a i u cijeloj državi, malo šta mijenja, tako je i stanje od prije tri godine i više gotovo isto, pa su i muke građana konstantne i nepromjenjive. Kada pogledate ovaj video uradak, sve će vam se samo kazati...  

 

 

Uz video "Totalitarni fatalizam" Nikšić je napisao i nekoliko rečenica sa porukom građanima za 7. oktobar: 


IZBORI (se) ZA SARAJEVO!


Kao što se na lokalnim izborima 2016. vodila bitka za Opšćinu Centar (koja vrijedi više od 10 drugih), tako će se na ovogodišnjim parlamentarnim izborima voditi BITKA ZA SARAJEVO (grad koji privatnoj partijskoj državi vrijedi više od ostatka BiH). Zato:


IZAĐI NA IZBORE!


IZAĐI i IZBORI se za slobodno, otvoreno, progresivno, internacionalno, inkluzivno, moderno, evropsko, kosmopolitsko Sarajevo svih nacija i generacija, za univerzitetski grad, za glavni grad svih naroda, građanki i građana Bosne i Hercegovine!


SARAJEVO ZA SVE NAS!, poručio je Damir Nikšić.


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još