VIDEO/ Namučio policiju

Identifikovan devetnaestogodišnji vozač koji je vozio stepenicama u Banjaluci: Nema vozačku, bio pijan

Hronika09.09.18, 13:00h

Identifikovan devetnaestogodišnji vozač koji je vozio stepenicama u Banjaluci: Nema vozačku, bio pijan
Mladić se na raskrsnici ulica Gajeva i Đure Dančića zaputio prema Gradskoj tržnici i to pješačkom stazom, a zatim i stepenicama kroz Gradsku tržnicu, a sve to snimili su prolaznici te se snimak potjere danas munjevito raširio na internetu

 

Banjalučka policija identifikovala je noćas mladića koji je bježeći iz policije autom sišao niz stepenice banjalučke Tržnice, a radi se o devetnaestogodišnjem Mladenu Beniću iz Banjaluke za kojeg se sumnja da je počinilo više prekršaja.

 

Nezavisne saznaju da su sa njim u autu bili i Slaviša Kalinić (19) i Aleksandar Milošević (18).

 

Mladić nema vozačku dozvolu zbog čega se vjerovatno i nije zaustavio na policijski znak Stop u banjalučkoj Aleji Svetog Save i počeo da bježi.

 

- Lice je nastavilo kretanje nasilničkom vožnjom koja bila je u gruboj suprotnosti sa saobraćajnim pravilima, a ne pokazujući obzir prema bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju, te odbijajući i dalje da zaustavi vozilo na znakove poliicjskih službenika, koji su dati svjetlosno signalnim uređajima na službenom vozilu - navode iz MUP-a RS.

 

Mladić se na raskrsnici ulica Gajeva i Đure Dančića zaputio prema Gradskoj tržnici i to pješačkom stazom, a zatim i stepenicama kroz Gradsku tržnicu, a sve to snimili su prolaznici te se snimak potjere danas munjevito raširio na internetu.

 

Ubrzo ga je policija stigla u ulici Isaije Mitrovića te su alkotestiranjem utvrdili da u organizmu ima 1,18 g/kg alkohola, što nije bilo dovoljno za zadržavanje mimo slobode.

 

- Policijski službenici nastavljaju rad na kompletiranju ovog predmeta, a po sagledavanju svih okolnosti utvrdiće se i tačna odgovornost lica koje je upravljalo vozilom, o čemu će biti dostavljen izvještaj nadležom organu - navode iz MUP-a RS.

 

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!