Nova programska šema

United Media kupila Pink BH: Osim utakmica Zmajeva prenositi će i Ligu prvaka

Biznis Klub06.09.18, 19:56h

United Media kupila Pink BH: Osim utakmica Zmajeva prenositi će i Ligu prvaka
Već od jeseni, Pink BH će sa ponosom predstaviti prijenose svih utakmica fudbalske reprezentacije BiH u okviru Lige nacija. Osim ovog takmičenja, Pink BH planira da prenosi utakmice nacionalnog tima i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine, kao i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru

 

United Medija, vodeća medijska platforma u jugoistočnoj Evropi, obogatila je svoj portfolio kupovinom Pink BH. Pink BH je kanal sa nacionalnom pokrivenošću i visokom gledanošću u Bosni i Hercegovini.

 

- Veoma smo zadovoljni što je Pink BH postao dio portfolija United Medije. Naši gledaoci su navikli na vrhunski sadržaj, tako da će United Medija dodatno uložiti u dalje poboljšanje raznovrsnosti i kvaliteta Pink BH programa. Naši gledaoci mogu da se raduju sjajnoj programskoj šemi za jesen i zimu, sa vrhunskim sportskim, zabavnim i dramskim programom - izjavila je Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Medije. 

 

Već od jeseni, Pink BH će sa ponosom predstaviti prijenose svih utakmica fudbalske reprezentacije BiH u okviru Lige nacija, novoformiranog takmičenja  Evropske fudbalske unije. Osim ovog takmičenja, Pink BH planira da prenosi utakmice nacionalnog tima i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine, kao i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Fudbalska poslastica za naše gledaoce biće i Liga Šampiona, ciklus 2018-2021, ali i Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020, koje će se igrati u 12 evropskih gradova i koje će biti ekskluzivno emitovano na kanalu Pink. 

 

Gledaoci će pronaći vrhunsku zabavu uz novu sezonu talent show programa „Zvezda Granda” kao i ostalih formata iz Grandove kuhinje, „Nikad nije kasno”, „Nedeljni Specijal”, „Praktična Žena”.

 

Biće predstavljena i nova jedinstvena dramska serija s elementima humora „Na granici'', koja prikazuje različite krimi, ljubavne i humoristične dogodovštine iz jednog malog sela.

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!