foto/ krenuli 's nogu', a onda...

Strasti na Jadranu: Turisti se prepustili razuzdanom seksu, čuli su se glasni uzdasi, a tek prizor...

DEPO PLUS04.09.18, 15:18h

Strasti na Jadranu: Turisti se prepustili razuzdanom seksu, čuli su se glasni uzdasi, a tek prizor...
Kako je javio jedan šokirani Splićanin, u nedjelju negdje iza ponoći, baš kad je susjedstvo pomalo utihnulo, probudili su ih neobični zvukovi pod njihovim prozorom

 


Da turističko ludilo pomalo izmiče kontroli jasno je već nekoliko sezona, a u to su se u već nekoliko navrata uvjerili stanari splitskog Varoša, oni rijetki koji svoje domove nisu pretvorili u apartmane, pa su do sad mogli upoznati sve čari suživota s razuzdanim turistima koji stižu u Split, željni dobre zabave i apsolutne slobode.

 

Pijani gosti koji u sitne noćne sate viču po ulici i zvone susjedima na portafone tek su dio njihove ljetne svakodnevice, no situacija kojoj je svjedočio čitatelj Slobodne Dalmacije iznenadila bi i one najtolerantnije.

 

seks-split

 

Kako je javio jedan šokirani Splićanin, u nedjelju negdje iza ponoći, baš kad je susjedstvo pomalo utihnulo, probudili su ih neobični zvukovi pod njihovim prozorom.


S ulice su se začuli glasni uzdasi ženske osobe, a kad je čitatelj provirio kroz prozor, imao je što vidjeti - dvoje mladih prepustilo se do kraja strastima u Ulici Miljenka Smoje, na samom križanju sa Senjskom. Prvo su krenuli "s nogu", prislonjeni uza zid kuće u Varošu, a nakon toga su nastavili na podu, baš kao da su u postelji apartmana...


Da situacija bude još bizarnija, samo nekoliko metara dalje od njih, skriveni iza nekakvoga zida, drugi turisti snimali su njihovu "akciju".

 

seks

 

Kako svjedoči čitatelj Slobodne Dalmacije, po govoru se moglo čuti da je riječ o britanskim gostima, a sve zajedno na kraju su potjerali susjedi.

 

- Kad se već piše o tome da se domaćima smanjuje tolerancija prema strancima, red je i pokazati zašto - poručio je čitatelj koji je i ustupio fotografije "akcije" u Varošu, a kojemu je nakon svega još preostalo i objasniti svojemu malom djetetu "zašto teta na ulici viče i je li joj pozlilo".

 

Ostatak fotografija pogledajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!