FOTO/ Istorija se ponavlja

Nije mu prvi put: Igor Kojić je s bivšom prekinuo zbog pornića, hoće li Severini oprostiti?

Showbizz25.08.18, 09:49h

Nije mu prvi put: Igor Kojić je s bivšom prekinuo zbog pornića, hoće li Severini oprostiti?
Kad smo prekinuli, Igor me je jako razočarao. On je bio moja prva prava ljubav, rekla je Jelena Žeželj, koju je Kojić ostavio zbog snimke seksa

 

Prije nego što je ušao u brak s pjevačicom Severinom, mlađahni Igor Kojić imao je niz turbulentnih veza. Jedna od njih, ona s bivšom voditeljicom i sudionicom “Big Brothera” Jelenom Žeželj, “puknula” je kad je u javnost procurio njen pornić...

 

Istorija se, dakle, za Kojića ponovila. Opet je ljubav njegova života u seks-skandalu, samo što će “konačni rezultat” ovoga puta, čini se, biti drugačiji.

 

Čim su u javnost izašle eksplicitne fotografije na kojima je navodno Severina Kojić, Igor je stao u njenu odbranu te serijom fotografija na kojima pozira sa Sevkinim sinom poručio kako “fotomontaže njima ne mogu ništa”.

 

Dogodilo se spontano

 

Svjestan je i Keba junior kako je na fotkama najvjerovatnije Severina, što niko iz njenog tima nije demantirao, ali izgleda da su ga godine naučile strpljenju. Kad je izašao pornić u kojem je njegova tadašnja djevojka Jelena Žeželj oralno zadovoljavala nepoznatog muškarca, Kojić je ekspresno prekinuo sve veze s voditeljicom.

 

jelena-zezelj-igor-kojic

 

- Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav - rekla je svojedobno Jelena i dodala:

 

- Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo.

 

Pomirili se nisu, Kojić joj filmić oprostio nije, a Jelena je zauvijek napustila javnost i sad živi u SAD-u, gdje je osnovala porodicu.


Gdje je, kud je nestala?

 

Severini od skandala ni traga ni glasa. Na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom i majkom Anom, uz koju je dodala opis “volim što se volimo”, no fotografija je vjerovatno nastala prije izbivanja afere “Severina gola 2.0”.

 

severina-i-igor-sff

 

Srbijanski mediji raspisali su se kako je Sevka u Beogradu, da ju je Dragan Kojić Keba prihvatio u svoju kuću, u kojoj je čuva od javnosti i tješi, no potvrde da je to doista tako još nema. Ako se želi sakriti, onda joj je vjerovatno pametnije otići s Balkana jer tu je svi znaju...

 

'Nismo ostali u kontaktu'

 

Kojić je Žeželj upoznao u pozorištu, prije nego što je ona ušla u Big Brother kuću. Kad je iz nje izašla, kako je sama rekla, njeno prijateljstvo s Igorom se intenziviralo te su započeli vezu. Prekinuli su krajem 2008. godine, nakon seks-skandala.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!