Šuška se, šuška

Severina i Igor se razvode, pjevačica se viđa s hrvatskim moćnikom? Žestoko se zamjerila svekru Kebi!

Showbizz24.07.18, 10:00h

Severina i Igor se razvode, pjevačica se viđa s hrvatskim moćnikom? Žestoko se zamjerila svekru Kebi!
Severina i Igor već duže vrijeme imaju krizu u braku, jer se pjevačica tajno viđa sa sa jednim ozbiljnim biznismenom i političarem, veoma uvaženim u tamošnjim krugovima, pišu srbijanski mediji

 

Hrvatska pjevačica Severina Kojić već izvjesno vrijeme planira da se razvede od Igora Kojića jer se tajno viđa sa jednim hrvatskim moćnikom, navodi Srpski telegraf. Naime, kako za ovaj medij tvrdi izvor iz Hrvatske blizak pjevačici, Kebina snajka uživa pored deset godina starijeg biznismena iz Splita koji ima veze i s politikom.

 

- Severina i Igor već duže vrijeme imaju krizu u braku, jer se pjevačica tajno viđa sa sa jednim ozbiljnim biznismenom i političarem, veoma uvaženim u tamošnjim krugovima. Pjevačica na sve načine pokušava da bez drame izađe iz odnosa sa Kojićem kako bi u potpunosti mogla da bude sretna sa moćnim Splićaninom, međutim i sama zna kakav bi to odjek imalo u javnosti. Pogotovo što joj je Mali Keba non-stop na usluzi, prati je na nastupima, sa kojih redovno objavljuje slike i snimke poput njenog menadžera, pomaže joj sve što može. Svakako bi naišla na osudu što ga je varala i na kraju ostavila - otkriva sagovornik iz Hrvatske.

 

S druge strane, nedavno se po beogradskim kuloarima pronijela vijest da se Severina Kojić žestoko zamjerila svekru Draganu Kojiću Kebi kada se nije pojavila na porodičnom slavlju u Loznici. Navodno, folker se tada smrtno naljutio što ga Seve nije ispoštovala, pišu mediji u Srbiji.

 

- Keba joj je tada odbrusio da njegovo slavlje možda nije na "njenom nivou", pa da zato izbjegava njegovu familiju. Nakon toga Seve nije kročila nogom ni u njegovu kuću na Bežanijskoj kosi - tvrde upućeni. 

 

Budući da se u medijima sve češće mogu pročitati vijesti da je brak Severine i Igora u velikoj krizi i da se razvode, hrvatska pjevačica odgovorila je na te glasine tako što je sa fanovima podijelila fotografije iz rodnog Splita na kojima se ljubi sa svojim mužem.

 

severina-igor-kojic

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook