FOTO/ Mladalačka ljubav

Zgodna Lidija je bila prva ljubav Novaka Đokovića, a danas je najtraženiji ženski DJ

Showbizz19.07.18, 11:50h

Zgodna Lidija je bila prva ljubav Novaka Đokovića, a danas je najtraženiji ženski DJ
Ubrzo nakon kraha veze sa atraktivnom crnkom, koju trenutno porede sa svjetskom divom Jennifer Lopez, Nole je počeo da se zabavlja sa današnjom suprugom Jelenom

 

Lidija Popović, poznatija kao Lady Lee, prije deset godina bila je u kratkoj, ali slatkoj vezi s Novakom Ðokovićem, koga je inspirisala da joj piše ljubavne razglednice iz Valensije, San Rema i Pariza.

 

Pjevačica i, danas najtraženiji ženski DJ, Noletu je bila djevojka samo dva mjeseca prije nego što je upoznao sadašnju suprugu Jelenu Ðoković, tada Ristić.

 

Kada su se upoznali, Novak i Lidija prvo su održavali vezu na relaciji Beograd - Novi Sad. Lady Lee je bila Novakova simpatija i djevojka u koju se mnogo zaljubio. Njihova mladalačka ljubav je bila zanimljiva, ali više platonska. Nole je zbog teniskih turnira, koje je imao duž cijele Evrope, mnogo putovao, ali trudio se da uvijek bude u kontaktu s Novosađankom.

 

- Dok su se zabavljali, Ðoković je igrao turnire u Parizu, Valensiji i San Remu i iz tih gradova slao joj je ljubavne poruke. U krajnje simpatičnim razglednicama opisivao joj je gradove u kojima je bio i prenosio joj utiske u vrijeme kada je počeo nizati uspjehe i krčiti svoj put. Bila je to jedna lijepa mladalačka ljubav, koja nije imala perspektivu, pa je njihova veza potrajala svega nekoliko mjeseci - ispričao je odavno pouzdani izvor za jedne beogradske medije.

 

Ubrzo nakon kraha veze sa atraktivnom crnkom, koju trenutno porede sa svjetskom divom Jennifer Lopez, Nole je počeo da se zabavlja sa današnjom suprugom Jelenom.

 

Više fotografija bivše Noletove djevojke pogledajte OVDJE.

 

 

(Espreso, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook