MARIJA ŠERIFOVIĆ UOČI KONCERTA

Zetra je bila premala, Koševo će biti krcato: Bit će to noć drugačija od svih do sada, a specijalna gošća...

Showbizz30.06.18, 23:33h

Zetra je bila premala, Koševo će biti krcato: Bit će to noć drugačija od svih do sada, a specijalna gošća...
Pripreme za ovaj veliki muzički spektakl su završene, a Marija za sve posjetitelje i fanove koncerta priprema noć punu emocija i dobre pjesme

 


Jedan od najboljih ženskih vokala u regiji Marija Šerifović održat će 1. jula, s početkom u 21 sat, na sarajevskom stadionu “Asim Ferhatović Hase” veliki solistički koncert.


Karleuša i Ćušić


Prošlo je neko vrijeme od posljednjeg velikog koncerta Marije Šerifović u sarajevskoj Zetri kada je veliki dio publike ostao uskraćen jer je kapacitet dvorane bio premali da primi sve one koji su željeli slušati ovu srbijansku pjevačicu. Nakon toga Marija je odlučila u dogovoru sa saradnicima iz BiH obradovati sve svoje fanove novim velikim solističkim koncertom na otvorenom.

 

Pripreme za ovaj veliki muzički spektakl su završene, a Marija za sve posjetitelje i fanove koncerta priprema noć punu emocija i dobre pjesme.


- Noć na Koševu bit će posebna, drugačija od svih do sada... Sarajevska, kao i bosanskohercegovačka publika i ja osećamo veliku povezanost i nikada do sada nismo izneverili jedni druge. Bit će to veče puno emocija i jedva čekam nedelju da stanem na binu, kaže Šerifović za Oslobođenje.


Ona će na sarajevskom koncertu ugostiti pobjednika Zvezda Granda Mostarca Anida Ćušića. A osim njega, ugostit će i...


- Moj specijalni gost bit će Jelena Karleuša. Bez nje ništa, kratko je rekla.


Novi album


Pjevačica je zbog priprema za koncert već danima u Sarajevu i iskoristila je priliku da se sretne sa dragim ljudima.


- Čim dođem ovde, prvo poručim ćevape, zatim se nađem sa prijateljima koji ovde žive, a imam ih puno... Nažalost, pripreme za Koševo oduzele su mi puno vremena, tako da nisam imala puno izbora, morala sam da radim, istakla je ona i otkrila nam na čemu sada radi kad je muzika u pitanju i šta slijedi nakon Sarajeva.


- Polako spremamo novi album koji bi trebalo da se pojavi početkom sledeće godine. A koncerte radimo bez prestanka. Odmah posle Sarajeva očekuje nas koncert u Budvi, otkrila je ova pjevačica, čiju interpretaciju karakterišu specifična boja i jačina glasa.

 

(Oslobođenje/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook