NI 10 DANA OD SRPSKOG VJENČANJA GODINE

Nevolje u raju već počele: Filip Živojinovć i Aleksandra Prijović se posvađali, nećete vjerovati zbog čega...

Showbizz30.06.18, 14:56h

Nevolje u raju već počele: Filip Živojinovć i Aleksandra Prijović se posvađali, nećete vjerovati zbog čega...
Sve je počelo kada se približio nastup na splavu. Iako neko vrijeme zbog svadbe i velikog broja obaveza nisu pričali o tome, Filip je izrazio želju da se na prvom nastupu nakon vjenčanja Aleksandra pojavi kao Živojinović

 


Nije prošlo ni 10 dana od srpskog vjenčanja godine, a već su počele nevolje u raju. Kako pišu srbijanski mediji, Brenin posinak Filip Živojinović posvađao se sa suprugom Aleksandrom Prijović zbog - prezimena. 


Naime, Živojinović bi želio da Aleksandra, inače poznata pjevačica, odsad nastupa kao Aleksandra Živojinović. 


Pjevačica je već zakazala brojne nastupe tijekom ljeta, a klubovi su i printali i plakate s njenim djevojčkim prezimenom.  


- Sve je počelo kada se približio nastup na splavu. Iako neko vrijeme zbog svadbe i velikog broja obaveza nisu pričali o tome, Filip je izrazio želju da se na prvom nastupu nakon vjenčanja Aleksandra pojavi kao Živojinović. Aleksandra je u prvi mah mislila da se našalio i sve joj je to bilo simpatično, ali kako je Filip danima više puta spominjao da želi da ona nastupa kao njegova supruga i pod njegovim prezimenom, pjevačica je shvatila da je stvar ozbiljnija nego što je mislila - otkrio je za Alo izvor blizak paru. 


Dodao je kako se Aleksandra boji i da će promjena prezimena odbiti njenu publiku u inostranstvu.  


- Ruku na srce, nikome ko ima uspješnu karijeru takva odluka ne bi teško pala. S Filipom sam razgovarao o tome i stopostotno sam stao na Aleksandrinu stranu. To je velika stvar i možda on nije svjestan koliko to može uticati na karijeru njegove žene. Aleksandra obožava njihovo prezime. Da nije tako, ostavila bi svoje na dan vjenčanja, ali saradnici su je savjetovali da dobro razmisli da li će pristati da u najavama za velike koncerte i nastupe bude Živojinović. Zato se malo i uplašila - dodao je izvor i otkrio da je Filip sa nekoliko vlasnika klubova već dogovorio da na plakatima i lecima promijene Aleksandrino prezime u Živojinović. 


- Iako je Aleksandra otvoreno rekla da joj treba vremena da razmisli, Filip je uzeo stvar u svoje ruke i već pripremio teren. Sa nekoliko vlasnika i menadžera već je napravio flajere na kojima umjesto njenog djevojačkog prezimena piše Živojinović. I sam je priznao da je čudno, ali se tješi time da će se ljudi s vremenom priviknuti. On nema zlu namjeru i Aleksandru voli više od svega, ali želi da ona ponosno nosi svoje novo prezime i smatra da porodica treba biti ispred karijere - zaključuje izvor za Alo. 

 

(Alo/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook