Pažnja, uznemirujući snimak

Brutalno ubistvo u New Yorku: Tinejdžera izvukli iz prodavnice i izboli nožem u vrat

Hronika25.06.18, 14:42h

Brutalno ubistvo u New Yorku: Tinejdžera izvukli iz prodavnice i izboli nožem u vrat
Sudeći prema policijskim saznanjima, ubistvo je posljedica "greške", odnosno "zamjene identiteta zbog seks snimka". Na snimku, nakon što su ga izvukli i izboli nožem, Guzman-Feliz se vidi kako stoji na ulici dok mu krv teče iz rane

 

Pet osumnjičenih muškaraca su privedeni i zadržani u pritvoru zbog brutalnog ubistva 15-godišnjaka u njujorškom Bronxu. 

 

Zastrašujući snimak nadzorne kamere prikazuje žrtvu Lesandra Guzmana-Feliza dok ga napadači izvlače iz prodavnice te mu zabijaju nož u vrat. Ubistvo se dogodilo u 23.40 sati prošle srijede.

 

Za ubistvo je optužen 19-godišnjak iz Bronxa Kevin Alvarez, dok su imena ostalih aktera napada još uvijek nepoznata zbog istrage koja se provodi.

 

Policija iz New Jerseyja je objavila da su dobili informacije o osumnjičenom, odnosno da se radi o njujorškoj bandi koju čine Dominikanci, zloglasnom Trinitariosu, nakon čega su lišili slobode pet osoba u Bronxu, prenosi Daily Mail.

 

Sudeći prema policijskim saznanjima, ubistvo je posljedica "greške", odnosno "zamjene identiteta zbog seks snimka". Na snimku, nakon što su ga izvukli i izboli nožem, Guzman-Feliz se vidi kako stoji na ulici dok mu krv teče iz rane. Zatim je počeo trčati ka obližnjoj bolnici, ali nije uspio doći do nje već je preminuo na putu.

 

 

 

(Faktor, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook