FOTO&VIDEO/ Davor Dragičević na okupljanju u centru Banjaluke

Imam nove dokaze, nove snimke! Neka svijet vidi u kakvom mraku živimo i kako se ubija jedan 21-godišnjak...

Hronika13.06.18, 10:20h

Imam nove dokaze, nove snimke! Neka svijet vidi u kakvom mraku živimo i kako se ubija jedan 21-godišnjak...
On je još jednom zatražio da se slučaj riješi do izbora, ovaj put navodeći šta će u suprotnom učiniti

 

I juče je održano okupljanje građana Pravda za Davida na Trgu Krajine u Banjaluci.  Otac nastradalog Davida Dragičevića, Davor Dragičević, obratio se okupljenima. Davor se zahvalio ljudima iz Novog Grada na statui koju su mu poklonili.

 

On je rekao da Tužilaštvo i MUP RS ne smiju reći šta je istina, jer je previše surova. Zato je pozvao sve građane da 7. jula na Trgu Davida Dragičevića dođu i mirno i dostojanstveno pokažu snagu boreći se za tu istinu.

 

 

On je poslao i poruku institucijama RS.

 

Rekao je da ima nove dokaze.

 

"Imam nove snimke, ne budete li do oktobarskih izbora riješili mučenje, maltretiranje i ubistvo mog sina biću prinuđen da djelujem. David nije poklekao pred zločincima, neću ni ja pokleknuti pred vama, zločincima i ubicama, pripadnicima MUP-a u sprezi sa Tužilaštvom i ostalima koji sarađuju sa njima", rekao je Davor.

 

On je još jednom zatražio da se slučaj riješi do izbora, ovaj put navodeći šta će u suprotnom učiniti. 

 

"Vi rušite ovu državu. Ne budete li riješili do oktobarskih izbora slučaj, sve ću pustiti dokaze koje imam, neka svijet vidi u kakvom mraku živimo i kako se ubija jedan dvadesetjednogodišnjak. Surovo. Nismo isti. Uz nas je narod i preko 90 odsto pripadnika MUP-a i Tužilaštva, poštenih i časnih", poručio je Davor.

 

Davor je i juče predao krivične prijave u OJT Banja Luke.

 

Pogledajte izjavu:

 

 

(6yka.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!