pravio joj poprilične probleme

Ljubomora je bila kap koja je prelila čašu: Krah ljubavi Ane Bavrke i Zorana Cvjetkovića!

Showbizz07.06.18, 14:35h

Ljubomora je bila kap koja je prelila čašu: Krah ljubavi Ane Bavrke i Zorana Cvjetkovića!
Ana takve stvari nije mogla trpjeti, te je odlučila na ovu ljubavnu priču staviti tačku


Mostarka Ana Bavrka, poznato lice „Hayat“ televizije ostvarena je na poslovnom, a donedavno je bila i na privatnom polju.

 

Svojevremeno je govorila kako su prijateljstvo i podrška posebni u njenom odnosu sa dečkom Zoranom, te da se maksimalno trude pružiti jedno drugom sve, bez obzira na čestu razdvojenost- piše Express.

 

No, ispostavilo se drugačije. Kako se šuška, Ana i Zoran Cvjetković su se nedavno razišli i to na vrlo neprimjeren način. Prekinuli su ljubavnu romansu koja je trajala sedam godina. Izvor blizak voditeljici kaže kako je ljubomora bila kap koja je prelila čašu. Dodaje da joj je dečko pravio probleme u posljednjih nekoliko mjeseci, a ticali su se njenog posla na „Hayatu“.

 

ana-bavrka-zoran-cvjetkovic

 

Ana takve stvari nije mogla trpjeti, te je odlučila na ovu ljubavnu priču staviti tačku. Potvrda da su se uistinu razišli jesu zajedničke fotografije koje su bukvalno preko noći obrisane sa društvenih mreža.

 

Nedavno je Bavrka za naš magazin kazala kako se odlučila maksimalno posvetiti poslu, čime je indirektno potvrdila krah svoje ljubavne veze.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

*************************

Pogledajte bonus video!

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook