NAKON MNOGO BURNIH GODINA

Tanja Bošković potpuno se okrenula Bogu: Želim da se zamonašim, u vjeri sam konačno našla duhovni mir

ŽENA iN09.04.18, 11:31h

Tanja Bošković potpuno se okrenula Bogu: Želim da se zamonašim, u vjeri sam konačno našla duhovni mir
Oni koji je poznaju, a i oni koju pratili njenu višedecenijsku glumačku karijeru, ostali su prilično zatečeni ovom odlukom. Međutim, ona sama je o religiji i ranije u više navrata govorila i dala naznake da bi moglo da dođe do ovog koraka

 

 

Poznata srbijanska, ali i ex-jugoslavenska glumica Tanja Bošković, koju ovdašnja publika pamti i po brojnim hrabrim eksplicitnim filmskim scenama, otkrila je za magazin Glorija da ima jaku želju da postane monahinja, navodeći da je u vjeri pronašla duhovni mir.


Oni koji je poznaju, a i oni koju pratili njenu višedecenijsku glumačku karijeru, ostali su prilično zatečeni ovom odlukom. Međutim, ona sama je o religiji i ranije u više navrata govorila i dala naznake da bi moglo da dođe do ovog koraka.


- Sretnom me čine posjete manastirima i razgovori sa monasima. Voljela bih da se zamonašim - otkrila je za Gloriju Tanja Bošković, koja će uskoro proslaviti 65. rođendan.


U jednoj od ranijih izjava za medije, ona je pojasnila i kako je, nakon svih burnih godina koje ima iza sebe, duhovni mir pronašla u vjeri:


- Kada sam bila mlađa, imala sam mnogo snage i malo mudrosti. Onda sam u jednom trenutku najdublje pogledala u Boga i uspostavila živi odnos s njim, tada sam počela da promišljam svijet oko sebe. Mislim da je to taj trenutak, a kada nije to, onda je život. Ne znam kada on nailazi, nekada u talasima, drugi put veoma snažno i burno, a ponekad vam se potkrade i ne znate kakvi ste dok se jednog jutra ne probudite i shvatite da vas je Bog pomilovao po glavi, rekla je svojevremeno Tanja Bošković.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook