NAKON OTVARANJA TREBEVIĆKE ŽIČARE

Pljušte čestitke gradonačelniku Skaki: Sve ono što je naša ideja i želja - sklopili ste u djela! SDA je ponosna!

Front07.04.18, 14:39h

Pljušte čestitke gradonačelniku Skaki:  Sve ono što je naša ideja i želja - sklopili ste u djela!  SDA je ponosna!
SDA je ponosna jer njeni mladi kadrovi pretvaraju davno uspostavljene vizije u djela koja su vidljiva svakom pojedincu, stoji u čestitki upućenoj gradonačelniku Skaki, saopćeno je iz KO SDA Sarajevo

 

Predsjednik Kantonalnog odbora Stranke demokratske akcije Sarajevo Asim Sarajlić, u ime Kantonalnog odbora SDA Sarajevo, uputio je čestitku gradonačelniku grada Sarajeva Abdulahu Skaki povodom otvaranja Trebevićke žičare.


- Jučerašnjim otvaranjem ponudili ste novi životni prostor za sve građane Bosne i Hercegovine. Sve ono sto je ideja i želja SDA sklopili ste u djela. Za nas sve Trebevićka žičara je simbol novog početka i putokaz naših nastojanja. Mnogi od nas su sudionici vremena kada smo na istim obroncima branili svoju zemlju i Sarajevo. Šesti april 2018. ostat će upamćen kao dan koji će voditi nove generacije pravcima ispravnih vrijednosti. SDA je ponosna jer njeni mladi kadrovi pretvaraju davno uspostavljene vizije u djela koja su vidljiva svakom pojedincu. Vama lično i Vašim suradnicima želimo puno uspjeha u daljnjem radu - stoji u čestitki upućenoj gradonačelniku Skaki, saopćeno je iz KO SDA Sarajevo.

 

(FENA/ad) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook