Petrovaradinska tvrđava u Novom Sadu

Živa ikona savremenog doba Grace Jones dolazi na EXIT

Zabava28.03.18, 12:34h

Živa ikona savremenog doba Grace Jones dolazi na EXIT
Bilo da su u pitanju muzičke ili modne transformacije, provokacije ili upečatljivi nastupi, jedna stvar je sigurna – Grace je to prva uradila i ovogodišnji EXIT biće životna prilika da se ova, prava historijska ličnost i savremena ikona doživi u svom punom sjaju na našoj najvećoj koncertnoj pozornici

 

Jedna od najvažnijih svjetskih umjetnica savremenog doba, revolucionarna muzička ikona, supermodel i filmska zvijezda, istinski besmrtna - jedna, jedina i neponovljiva Grace Jones dolazi na EXIT!

 

Ova nesvakidašnja ličnost nam dolazi iz najviše i posljednje klase "vanzemaljaca", od kojih su mnogi na Zemlji ostavili neizbrisiv trag i nažalost otišli - Bowie, Prince i Michael Jackson, mijenjali su svijet sa njom.

 

Bilo da su u pitanju muzičke ili modne transformacije, provokacije ili upečatljivi nastupi, jedna stvar je sigurna – Grace je to prva uradila i ovogodišnji EXIT biće životna prilika da se ova, prava historijska ličnost i savremena ikona doživi u svom punom sjaju na našoj najvećoj koncertnoj pozornici.

 

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvijezda kao što su Migos, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook