Dugogodišnji reprezentativac BiH

Još jedan Zmaj napušta reprezentaciju: Treba dati mlađim momcima šansu...

Sport28.03.18, 10:53h

Još jedan Zmaj napušta reprezentaciju: Treba dati mlađim momcima šansu...
Ovo je moja posljednja utakmica u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine. Razmišljao sam dugo o tome i donio ovu tešku odluku. Moramo misliti i na budućnost, ovdje ima dosta dobrih igrača

 

Dugogodišnji reprezentativac BiH, Haris Medunjanin je u susretu sa Senegalom ušao u igru u 60' umjesto Gojka Cimirota i to su bile njegove posljednje minute u dresu sa nacionalnim grbom.

 

„Odigrali smo veoma dobro, pogotovo u prvom poluvremenu. Imali smo dobre šanse i šteta što Višća nije postigao gol. U drugom dijelu smo kontrolisali igru, oni nisu bili opasni. Ovo ekipa ima dobrih igrača“, rekao je Medunjanin o utakmici i dodao:

 

„Ovo je moja posljednja utakmica u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine. Razmišljao sam dugo o tome i donio ovu tešku odluku. Moramo misliti i na budućnost, ovdje ima dosta dobrih igrača. To što se nismo plasirali na Svjetsko prvenstvo je znak da mi, malo stariji igrači kao ja, trebamo dati mlađim momcima šansu i želim im uspjeh u narednom periodu.“

 

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine se zahvaljuje Harisu Medunjaninu na svemu što je uradio za našu reprezentaciju i želi mu mnogo sreće i uspjeha u nastavku profesionalne karijere.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook