Osmomartovski stand-up

Izvedi svog muškarca na Dan žena: Peđa Bajović u klubu Monument!

Zabava06.03.18, 15:04h

Izvedi svog muškarca na Dan žena: Peđa Bajović u klubu Monument!
- Vjerujem u nadmoć ženskog roda, a mislim da će se za mog života to konačno i vidjeti u našoj svakodnevici. Za početak, pozivam dame da na Dan žena svojim muškarcima – poklone nešto! Možda baš ovu predstavu - šeretski poručuje Peđa

 

Peđa Bajović će prvo posvađati, a onda i pomiriti muškarce i žene.


Jedno od vodećih imena regionalne stand-up komedije Peđa Bajović ponovo će se ukazati u Sarajevu i to opet u clubu Monument i, po već ustaljenom običaju, u tom prostoru govoriti o muško-ženskim odnosima u svojoj predstavi „Muškarac (o parenju i razmnožavanju)“.


- Da, ovo je jedna vrlo seksistička stand-up predstava. Neki kažu i feministička. To ne znam, ali znam da je ovo moja iskrena priča o onome kako ja doživljavam naše međusobne odnose! Nekad me iz publike podržavaju žene, nekada muškarci, a nekada napadaju i jedni i drugi - kaže Peđa Bajović, koji ovaj tematski show u istom klupskom prostoru izvodi već treću godinu.


U opisu ovog dvosatnog druženja s komičarem stoji da će se u interakciji s publikom, što i jeste odlika stand-up komedije, pokušati dobiti odgovore na nekoliko vrlo važnih pitanja. Tu su istraživanja inteligencije zaljubljenog muškarca, zatim o tome je li brak stvrano institucija te jesu li djeca početak kraja ili kraj početka? I naravno, sve ono o seksu, a što ćete smjeti da pitate...


- Vjerujem u nadmoć ženskog roda, a mislim da će se za mog života to konačno i vidjeti u našoj svakodnevici. Za početak, pozivam dame da na Dan žena svojim muškarcima – poklone nešto! Možda baš ovu predstavu - šeretski poručuje Peđa.


Druženje s ovim stand-up komičarem počinje u Monumentu (Štrosmajerova 3) u 21 sat, a ulaznice po cijeni od 5KM mogu se kupiti u prostorijama kluba ili rezervirati putem telefona 033 209 660 ili 061 588 884.

 

(DEPO PORTAL)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook