FOTO/ Zovu ga kosovski Cloney

Roker iz Prištine: Za ocem lijepe Kosovarke Due Lipe uzdišu žene širom svijeta

Showbizz22.02.18, 12:32h

Roker iz Prištine: Za ocem lijepe Kosovarke Due Lipe uzdišu žene širom svijeta
Nova godina za 22-godišnju ljepoticu rođenu na Kosovu nije mogla početi bolje. Zahvaljujući milijardi pregleda njezina videa za pjesmu ”New Rules” na Youtubeu najmlađa je ženska glazbenica s takvim uspjehom, a za posljednji album ima čak pet nominacija za Brit Awards

 

Koliko god osvojila Brit Awardsa, na ljepoticu rođenu na Kosovu, 22-godišnju Dua Lipu, najponosniji će zasigurno biti njezin otac Dukagjin Lipa.

 

Poznati roker s Kosova u posljednje vrijeme dobiva sve veću pozornost medija, što zbog uspjeha njegove kćeri, no više zbog svog atraktivnog izgleda

 

Nova godina za 22-godišnju ljepoticu rođenu na Kosovu nije mogla početi bolje. Zahvaljujući milijardi pregleda njezina videa za pjesmu ”New Rules” na Youtubeu najmlađa je ženska glazbenica s takvim uspjehom, a za posljednji album ima čak pet nominacija za Brit Awards, te će na dodjeli nastupiti s Edom Sheeranom.

 

Dua Lipa rođena je 1995. godine u Prištini, a njezini roditelji su zbog svih događanja u domovini bili prisiljeni 90-ih godina pobjeći u London. Godine 2008. vratili su se na Kosovo, kada je imala 11, a sa samo 15 godina, uz odobrenje roditelja, Dua Lipa vratila se u London kako bi, poput svoje sunarodnjakinje Rite Ore, postala slavna pjevačica.

 

dua-lipa-otac

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook