nit' ljevica, nit' desnica

Četiri nova člana u Nezavisnom bloku: Do sada bili samostalni poslanici, od sada uz Senada Šepića

Front21.01.18, 11:55h

Četiri nova člana u Nezavisnom bloku: Do sada bili samostalni poslanici, od sada uz Senada Šepića
Predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić u saopćenju je izrazio zadovoljstvo što će Nezavisni blok imati svoj klub u Skupštini Kantona Sarajevo, podsjećajući da je ova stranka politički projekat koji okuplja te da nisu niti ljevica niti desnica

 

 

Četiri poslanika u Skupštini Kantona Sarajevo Goran Akšamija, Mersiha Mehmedagić, Sejo Bukva i Mirsad Pindžo, koji su djelovali kao samostalni poslanici, pristupili su Nezavisnom bloku i činit će klub te stranke.


Akšamija je napomenuo da je u Nezavisnom bloku prepoznao drugačiji pristup koji se bazira na jednakim šansama za sve te da u fokusu rješavanje životnih pitanja i povećanje standarda života građana bez priča o nacionalizmu i podjelama.


Predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić u saopćenju je izrazio zadovoljstvo što će Nezavisni blok imati svoj klub u Skupštini Kantona Sarajevo, podsjećajući da je ova stranka politički projekat koji okuplja te da nisu niti ljevica niti desnica.


- Dosta je bilo svađa, podjela i sukoba oko građanskog i nacionalnog - mi želimo da politika donese bolji standard građanima. Nama je prioritet kako da kvaliteta života u ovoj zemlji i želimo vrijednosti najmodernijih razvijenih demokratskih društava - naglasio je Šepić.


(FENA/ad) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook