FOTO/ Članovi Bijelog dugmeta pokušali zataškati sukob, ali nije išlo

Procurile fotografije tuče: Pogledajte kako Tifa udara u glavu Alena, a ovaj ga šutira

Showbizz09.01.18, 13:35h

Procurile fotografije tuče: Pogledajte kako Tifa udara u glavu Alena, a ovaj ga šutira
Novinari Blica pozvali su menadžera grupe Adisa Gojaka, koji je uprkos tome što snimak tuče na kojem se čuje kako se dvojica kolega prvo psuju postoji, ali i što su brojni očevici prisustvovali skandalu u Budvi, nastavio sa svojom pričom

 

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa su se fizički obračunali nakon novogodišnjeg koncerta u Budvi, a zatim sve demantovali. Video tuče pokazuje da su se prvo vrijeđali, da bi Tifa udario Alena u glavu, a ovaj ga potom šutnuo.

 

Kako je "Blic" prvi pisao, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović prvo su imali verbalni sukob, zatim su psovali, a potom i fizički nasrnuli jedan na drugog na dočeku 2018. godine. Međutim, ubrzo je u redakciju Blica stiglo pismo u kojem je "Bijelo dugme" demantovalo da je do tuče uopšte došlo, te je navedeno da je čitava ekipa nakon svirke sjedila u kafiću.

 

Takođe, glavni akteri događaja su se na sve načine trudili da zataškaju čitavu priču. Međutim, kako dalje saznaje Blic, iako je tim popularne grupe pokušavao da što prije utiša skandal oko tuče na dočeku, do fizičkog obračuna jeste došlo i to na način na koji su mediji pisali.

 

Naime, prvi je na binu izašao Alen, koji nije htio da siđe kada je trebalo da se popne Tifa. Tifa je psovao Alena, a zatim ga je na stepenicama pri silasku sa bine udario glavom u čelo i potom su počeli da se tuku. Magazin "Skandal" došao je u posjed snimka na kojem se jasno vidi da Tifa i Alen prvo psuju jedan drugog, da bi Mladen Vojičić glavom udario Alena Islamovića, koji mu je uzvratio nogom.

 

tifa-alen-islamovic-tuca

 

Novinari Blica pozvali su menadžera grupe Adisa Gojaka, koji je uprkos tome što snimak tuče na kojem se čuje kako se dvojica kolega prvo psuju postoji, ali i što su brojni očevici prisustvovali skandalu u Budvi, nastavio sa svojom pričom.

 

- Do fizičkog obračuna nije došlo. Reagovao sam i poslao demanti zato što sam pročitao da su se potukli jer su jedan drugome ušli u dionicu. To nije tačno i zbog dionice sam reagovao, ni zbog čega drugog - rekao je isprva Adis.

 

Menadžer je potom ispričao svoju, sasvim novu verziju priče u kojoj je do svađe došlo zbog stepenica.

 

- Svi smo stajali zajedno u bekstejdžu i kada je Tifa silazio sa pozornice, okliznuo se niz stepenice, Alen je stajao tu i Tifa ga je odgurnuo. Alen je počeo da ga psuje, ali to je normalno. Ljudi se svakodnevno psuju, pa normalno da će u dva ujutru da se psuju. Nisam vidio da su se udarali glavama - pravdao se Adis, koji na pitanje novinara kako je moguće da nije vidio da se Alen i Tifa udaraju glavama, iako je stajao samo nekoliko metara od njih u bekstejdžu, rekao:

 

- Jednostavno, to nisam vidio. Najbolje je da pitate njih dvojicu - brzo je dodao.

 

Na našu konstataciju da se na fotografiji jasno vidi da se Alen i Tifa udaraju glavama, te da će cijela Srbija i region vidjeti snimak, rekao:

 

- Neka vide, ako imate snimak, neka ga svi vide - dodao je on.

 

Alen i dalje bez komentara

 

Alen Islamović i dalje stoji pri svojoj tvrdnji da ne želi da priča o incidentu:

 

- Ne želim ništa da komentarišem - rekao je kada su ga novinari pozvali povodom snimka i fotografija.

 

Podsjetimo, Alen Islamović je odmah nakon incidenta za "Blic" rekao:

 

- Vozim i ne mogu da pričam. Ne želim da komentarišem. To su gluposti. Poslovno smo u dobrim odnosima, privatno nismo. Nemojte me pitati ništa o tome, zaista ne mogu da pričam - ponavljao je Islamović, a odmah potom za crnogorske medije rekao: “Nema od toga ništa. Sve je to šuplja priča”.

 

Otkako je glavom udario svog kolegu, Tifa je nedostupan za komentar pa ni ovog puta nismo uspjeli da čujemo njegovu stranu priče.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook