VIDEO/ Nabijanje na kolac do Rijeke i Zagreba

Vjeroučitelj iz Zagreba učenicima poručio: Ratko Mladić je bio u pravu, a Mesića treba ubiti

Hronika22.12.17, 09:24h

Vjeroučitelj iz Zagreba učenicima poručio: Ratko Mladić je bio u pravu, a Mesića treba ubiti
Za početak, vjeroučitelj Bagarić učenicima je objasnio kako je prema njegovom mišljenju trebala izgledati operacija Oluja

 

Zagrebačka škola "Matija Gubec" ima osebujnog nastavnika vjeronauke. Krešimir Bagarić svojim učenicima koje bi trebao podučavati katoličkoj katehezi, ljubavi i praštanju, umjesto toga priča o tome koje bi hrvatske političare trebalo ubiti, čije glave na kolac nabijati, a usput im hvali i ratnog zločinca Ratka Mladića.

 

Audiosnimak Bagarićevog "divljanja" na nastavi u jednom osmom razredu snimio je jedan od učenika. Kako prenosi Index.hr, Bagariću ovo nije prvi put da se tako ponaša. 

 

Zbog zaštite identiteta neki dječiji glasovi na snimku su izmijenjeni, a prezimena učenika prikrivena. Čak i glasovi onih koji su dobro savladali gradivo i potiču svog vjeroučitelja u mržnji.

 

Za početak, vjeroučitelj Bagarić učenicima je objasnio kako je prema njegovom mišljenju trebala izgledati operacija Oluja.

 

"Mi smo budale, trebali smo pustiti dva koridora. Jedan do Zagreba, a drugi do Rijeke. Pa kad im ponabijaju glave na kolac, onda da uđemo. Tako je trebalo biti finoj gospodi zagrebačkoj koja misli da Hrvatska završava u Karlovcu. Debili i kreteni. Kratkovidni", iznio je svoju taktiku Bagarić. No, to mu nije bilo dovoljno. Kako je snimak nastao tik nakon presude Slobodanu Praljku, Bagarić je većinu svoga izlaganja posvetio situaciji u Bosni i Hercegovini te usput pohvalio zločine koje je Ratko Mladić napravio nad Bošnjacima.

 

"Ispada da je đeneral bio u pravu. On je svoje zaštitio. Đeneral je bio u pravu za srpske interese. A mi imamo dudeke. Uz sve poštovanje prema dudekima. Može i učitelj biti lud ponekad", uz pohvale je ipak iznio dozu samokritičnosti Bagarić.

 

Nakon što je pohvalio čovjeka koji je naredio ubijanje hiljada Bošnjaka, u okruženju godinama držao Sarajevo, a prije toga bez problema ubijao po Dalmaciji, Bagarić je učenicima obrazložio koga bi u Hrvatskoj trebalo ubiti.

 

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

 

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook