Uprava za indirektno oporezivanje

Država zapošljava: Plaće i do 2.600 konvertibilnih maraka, a uslovi su...

Biznis Klub20.12.17, 10:51h

Država zapošljava: Plaće i do 2.600 konvertibilnih maraka, a uslovi su...
Sva tražena dokumenta, osim uvjerenja o nevođenju krivičnog postupka koje se dostavlja na intervju, treba dostaviti najkasnije do 04.01.2018. godine

 

Agencija za državnu službu Bosne i Hercegovine u ime Uprave za indirektno oporezivanje u Bosni i Hercegovini raspisala je danas javni oglas za popunjavanje radnih mjesta rukovodećih državnih službenika u Upravi za indirektno oporezivanje u Bosni i Hercegovini.

 

Radi se o oglasu za pet radnih mjesta: pomoćnik direktora Sektora za poslovne usluge, pomoćnik direktora Sektora za carine, pomoćnik direktora Sektor za poreze, pomoćnik direktora Sektora za provođenje propisa i pomoćnik direktora Sektora za informacione tehnologije.

 

Sva tražena dokumenta, osim uvjerenja o nevođenju krivičnog postupka koje se dostavlja na intervju, treba dostaviti najkasnije do 04.01.2018. godine, putem poštanske službe preporučeno na adresu Bana Lazarevića bb, 78000 Banja Luka.

 

Za nabrojana radna mjesta predviđena je osnovna neto plaća od 2.600.000 konvertibilnih maraka. Sve detalje potražite na OVOM linku.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!