Izazvala buru komentara

Hana Hadžiavdagić otkrila zašto bi pozvala na večeru 'Alju, Franu i Slobu' da može: Napali je jer ih je stavila u isti koš

Showbizz07.12.17, 08:39h

Hana Hadžiavdagić otkrila zašto bi pozvala na večeru 'Alju, Franu i Slobu' da može: Napali je jer ih je stavila u isti koš
Neki su Hani zamjerili i što je Izetbegovića stavila u grupu s Tuđmanom i Miloševićem

 

Hana Hadžiavdagić Tabaković otkrila je koga bi zvala na večeru da može zvati bilo koga te objasnila zašto baš njih.

 

hana-hadziavdagic-vecera

 

"Da mogu pozvati bilo koga na večeru, pozvala bih... Alju, Franu i Slobu da mi konačno kažu zašto su mi sjebali djetinjstvo!?", napisala je voditeljica te izazvala podijeljene reakcije.

 

 

"Ali zašto 'njihovi nasljednici' i dalje nastavljaju uništavaju našu mladost, već kad djetinjstvo imali nismo!?", "Evo što su nama oni uništili djetinjstvo nego što potomci i ostatak istomišljenika mi uništavaju djetetovu budućnost", "draga Hana, lako bi bilo da su to samo njih trojica uradili. Da nisu ljudi nasjeli na njihovu politiku od rata ne bi ništa bilo. Pogledaj samo što se događa u zadnje vrijeme, kako se po medijima piše i kako pojedini narod opet nasjeda na priče i politiku", samo su neki od komentara.

 

Neki su Hani zamjerili i što je Aliju stavila u grupu s Tuđmanom i Miloševićem. "Svrstati Aliju da ti je uništio djetinjstvo je van svake pameti", poručio joj je jedan pratitelj te dobio kratak odgovor: "Odjebi".

 

No većina njenih prijatelja i pratitelja složila se s njenom tvrdnjom. "I počastio ih svu trojicu Praljkovom rakijom", dodao je jedan pratitelj plan za nastavak te fiktivne večere.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook